Okullararası Türkiye Okçuluk Şampiyonası - Son Dakika
Yerel

Okullararası Türkiye Okçuluk Şampiyonası

Okullararası Türkiye Okçuluk Şampiyonası

Okul Sporları Federasyonu’nun faaliyet programında yer alan ve Antalya’da 100. Yıl Okçuluk Tesisleri’nde gerçekleştirilen “Okullararası Türkiye Okçuluk Şampiyonası”nda 2 Adanalı sporcunun dereceye girdiğini, bir sporcunun milli takım hazırlık kampına çağrıldı.

20.06.2014 10:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Okul Sporları Federasyonu'nun faaliyet programında yer alan ve Antalya'da 100. Yıl Okçuluk Tesisleri'nde gerçekleştirilen "Okullararası Türkiye Okçuluk Şampiyonası"nda 2 Adanalı sporcunun dereceye girdiğini, bir sporcunun milli takım hazırlık kampına çağrıldı.

Adana Okçuluk Bölge Antrenörü ve 24 Kasım Ortaokulu Beden Eğitimi Öğretmeni eski Milli okçu Selma Kaya, Antalya'da gerçekleştirilen okullararası Türkiye okçuluk şampiyonasına 14 kız ve erkek sporcuyla gittiklerini söyledi.

Okçuluk sporunun hava koşulları uygun olan Adana'da her geçen gün geliştiğini, yaygınlaştırdığını ifade eden Kaya, Gençlik Hizmetleri ve spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi'nin önemli desteğini gördüklerini, hedeflerinin milli takımlara daha çok sporcu kazandırmak olduğunu kaydetti.

Kaya, Antalya'daki şampiyonada güçlü rakiplerine rağmen Kemal Kısmetli ile Simay Atanur'un dereceye girdiğini, başarılarından dolayı Simay Atanur'un Çanakkale'nin Gelibolu ilçesinde gerçekleştirilen Milli Takım Hazırlık kampına davet edildiğini sözlerine ekledi. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Okullararası Türkiye Okçuluk Şampiyonası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement