Okullarda Emniyetin Aldığı Tedbirler - Son Dakika
Güncel

Okullarda Emniyetin Aldığı Tedbirler

Okullarda Emniyetin Aldığı Tedbirler

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü, yeni eğitim öğretim döneminde öğrencilerin huzurlu ve güvenli bir ortamda eğitim görmesi için yeni tedbirler aldı.

22.09.2016 14:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü, yeni eğitim öğretim döneminde öğrencilerin huzurlu ve güvenli bir ortamda eğitim görmesi için yeni tedbirler aldı.

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, çocukların güvenli ortamlarda eğitim ve öğretimlerini sürdürmelerinin, "Güvenli Okul - Güvenli Eğitim"in öncelikli hedefler arasında yer aldığı belirtildi.

Yeni eğitim öğretim yılının başlamasıyla bir dizi tedbir alındığı aktarılan açıklamada, öğrencilerin sağlıklı, huzurlu ve güvenli bir ortamda eğitim öğretim görmeleri için ilgili birimler nezdinde gerekli görevlendirmelerin yapıldığı kaydedildi.

Çocuk Şube Müdürlüğü ve İlçe Emniyet Müdürlüklerince yürütülen Okul Polisliği Uygulaması'nın bu dönemde de devam edeceği, bu konuda Çocuk Şube Müdürlüğü koordinesinde Battalgazi ve Yeşilyurt İlçe Emniyet Müdürlükleri tarafından gerekli görevlendirmelerin yapıldığı ifade edilen açıklamada, öğrenci yoğunluğu olan okullar ve bölgeler tespit edilerek okul önleri ve çevrelerine yönelik devriye hizmetlerinin arttırıldığı vurgulandı.

Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğünün NARKOTİM ekipleri tarafından, okul önleri ve çevresindeki denetimlerin de artırıldığı, çalışmaların eğitim öğretim dönemi boyunca devam edeceği belirtilen açıklamada, Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü tarafından da okul taşıtlarının karıştığı kazaları önlemek için kanun ve yönetmelikler çerçevesinde denetim ve düzenlemeler yapıldığı aktarıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Okullarda Emniyetin Aldığı Tedbirler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement