Okullarda Kağıtspor Rüzgarı - Son Dakika
Yerel

Okullarda Kağıtspor Rüzgarı

Okullarda Kağıtspor Rüzgarı

Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor kulübü, Kocaeli’de ki gençleri spora kazandırma adına faaliyetlerini bu doğrultuda sürdürüyor.

16.03.2016 11:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıt spor kulübü, Kocaeli'de ki gençleri spora kazandırma adına faaliyetlerini bu doğrultuda sürdürüyor.

Kocaeli Büyükşehir Kağıtspor kulübü, öğrencilere yönelik okullardaki sportif tanıtım faaliyetlerini sürdürüyor. Mavi beyazlılar son olarak Çayırova'daki okulları gezerek kulüp branşları hakkında bilgilendirme yaptı. Koordinatör, antrenör, sporcu ve velilerin işbirliğiyle yürüttüğü alt yapı tarama faaliyetlerini tüm hızıyla devam ettiriyor. Kocaeli'de ki tüm ilçelerdeki okulları gezecek olan ekip, taramalar sonrasında belirlenen branşlarda pilot okullar seçerek alt yapı şubelerinin sayısını arttıracak.

Bu kapsamda çalışmalarını sürdüren Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor kulübü son olarak ata sporumuz Güreşi Çayırova'da ki okullarda tanıttı. Kağıtspor'un sevimli kızıl pandası SEKO'nun da katıldığı programda, öğrenciler SEKO'ya büyük ilgi gösterdi. Büyükşehir Kağıtspor Branş koordinatörü Alparslan Arslan ve Gebze bölgesi koordinatörü Feyyaz Karabıyık, öğrencilere güreş branşı hakkında bilgi verdi. Güreşle ilgili merak ettikleri soruları koordinatörlere yönelten öğrenciler, dağıtılan formları doldurarak spor yapmak istediklerini söyledi.

Öğrencilerin yoğun ilgisinden dolayı memnun olduklarını ifade eden Büyükşehir Kağıtspor koordinatörleri bilgilendirme ve tarama faaliyetlerin diğer ilçelerde farklı branşlarda da devam edeceğini söyledi. Bilgilendirme toplantılarının ardından öğrenciler sevimli maskot SEKO ile bol bol fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Okullarda Kağıtspor Rüzgarı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement