Okullarda Karne Heyecanı - Son Dakika
Güncel

Okullarda Karne Heyecanı

Hendek, Söğütlü ve Ferizli ilçelerinde karne dağıtım töreni düzenlendi.

17.06.2016 18:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hendek, Söğütlü ve Ferizli ilçelerinde karne dağıtım töreni düzenlendi.

Söğütlü Akçakamış İlkokulu'nda düzenlen törende konuşan kaymakam Esengül Korkmaz Çiçekli, okul hayatının en güzel ve heyecanlı yıllarının ilk, orta ve lise dönemleri olduğunu söyledi.

Bugün de çocukların karne heyecanına ortak olduklarını belirten Çiçekli, "Takdir ve teşekkür belgesi alanlar biraz rahat gözüküyor ama diğer arkadaşlarımızın başarısız oldukları için değil, az çalıştıkları için alamadıklarını düşünüyorum. İnanıyorum ki yaz tatilinde daha fazla çalışacak ve başarılı olacaklarını göreceğiz." dedi.

Belediye Başkanı Hüseyin Genç de ilçedeki okulların durumunun iyi olduğunu belirterek, eğitimin kalitesini daha da yükseltmek için desteklerinin devam edeceğini söyledi.

Korkmaz ve Genç, daha sonra öğrencilere karnelerini verdi.

Ferizli

Ferizli Şehit Hacı Uzun İlkokulu'nda düzenlenen törene ise kaymakam Hakan Yavuz Erdoğan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şükrü Sevinç, öğrenciler ve velileri katıldı.

Kaymakam Erdoğan, bugünün küçüklerinin yarının büyüğü olacağını belirterek, "Çocuklarımız şanslı, her istediklerini ailelerine aldırabiliyorlar. Güzel okullarda okuyorlar, hocalarımız da başarılı olmaları için büyük çaba sarf ediyor. Emeklerinden ötürü teşekkür ediyorum." dedi.

İlçede 4 bin 379 öğrenciye karneleri verildi.

Bu arada, Hendek'te Dikmen Mahallesi'nde eğitim gören okul öncesi, ilkokul ve ortaokul öğrencileri de karnelerini aldı.

İlçede 15 bin 514 öğrenci, karne almanın sevincini yaşadı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Okullarda Karne Heyecanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement