Okullarda Okul Sütü Dağıtımı Başladı - Son Dakika
Yerel

Okullarda Okul Sütü Dağıtımı Başladı

Okullarda Okul Sütü Dağıtımı Başladı

Milli Eğitim Bakanlığı, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığınca ortaklaşa yürütülen ‘Okul Sütü Akıl Küpü’ projesi kapsamında Denizli’deki okullarda okul sütü dağıtımına başlandı.

09.02.2016 12:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milli Eğitim Bakanlığı, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığınca ortaklaşa yürütülen 'Okul Sütü Akıl Küpü' projesi kapsamında Denizli'deki okullarda okul sütü dağıtımına başlandı.

Denizli İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz ve Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Sezgin Kutlu 'Okul Sütü Akıl Küpü' projesi kapsamında Yardım Sevenler Derneği İlkokulu'nda öğrencilere süt dağıttı.

İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz öğrencilere süt dağıtımı esnasında yaptığı konuşmasında, "Bakanlığımız tarafından gönderilen sütleri sizlere dağıtmak için buradayız. İlimizde yaklaşık 69 bin öğrencimize süt dağıtımına bugün başlandı. Bakanlığımıza bu güzel uygulamadan dolayı teşekkür ediyoruz. Aynı zamanda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürümüz ve ekibine teşekkür ediyorum. Süt içmeniz son derece çok önemli. Sizlerin daha sağlıklı nesiller olarak yetiştirmek için mücadele ediyoruz. Bugün 2015-2016 eğitim öğretim yılının ikinci kanaat dönemi başladı.İkinci dönemin hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. Başarılar diliyorum" dedi.

Proje kapsamında 403 okulda yaklaşık 68 bin 945 öğrenciye süt dağıtıldığı açıklandı. - DENİZLİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Okullarda Okul Sütü Dağıtımı Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement