Okullardan Hırsızlık, Güvenlik Kameralarına Yansıdı - Son Dakika
Yerel

Okullardan Hırsızlık, Güvenlik Kameralarına Yansıdı

Van'da son iki hafta içerisinde 12 okulda gerçekleşen hırsızlık olaylarıyla ilgili gözaltına alınan 7 kişiden 4'ü tutuklandı.

20.04.2015 15:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Van'da son iki hafta içerisinde 12 okulda gerçekleşen hırsızlık olaylarıyla ilgili gözaltına alınan 7 kişiden 4'ü tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, merkez Tuşba, İpekyolu ve Edremit ilçelerindeki 12 okulda, son iki haftada okul kantinlerdeki malzemeler ile oda ve dersliklerdeki bilgisayar, yazıcı ve televizyon gibi elektronik eşyaları çalan hırsızların yakalanması için İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerince çalışma başlatıldı.

Okullardaki güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen ekipler, 3 kişinin kimliğini belirledi. Polis ekipleri, takibe aldıkları şüphelileri, İpekyolu ilçesindeki Mehmet Akif Ersoy Lisesinde hırsızlık yaparken suçüstü yakaladı.

Zanlıların ifadelerinden yola çıkan polis, olayla ilgisi bulunduğu belirlenen 4 kişiyi daha gözaltına aldı. Şüphelilerin adreslerinde yapılan aramada da okullardan çalınan malzemeler ele geçirildi.

Emniyetteki işlemlerinin adliyeye sevk edilen 7 zanlıdan A.İ, İ.İ, R.K, ve O.C. tutuklandı, 3'ü ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Okullardaki güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde hırsızların okullara girme anı, kantin, oda ve dersliklerden elektronik eşyalar ile gıda malzemelerini çalma anı görülüyor.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Okullardan Hırsızlık, Güvenlik Kameralarına Yansıdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement