Okulların Tatil Edildiği Kırıkkale'de 163 Köy Yolu Kapalı - Son Dakika
Güncel

Okulların Tatil Edildiği Kırıkkale'de 163 Köy Yolu Kapalı

Yoğun kar yağışı nedeniyle Kırıkkale'de 163 köy yolunda ulaşım sağlanamazken, 8 ilçe ile 2 beldede okullar 1 gün daha tatil edildi.

07.01.2015 11:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yoğun kar yağışı nedeniyle Kırıkkale'de 163 köy yolunda ulaşım sağlanamazken, 8 ilçe ile 2 beldede okullar 1 gün daha tatil edildi.

İl Özel İdaresi ekipleri, yolları ulaşıma açmak için 13 iş makinası ve 25 personelle çalışmalarını sürdürürken, merkezde 9, Çelebi'de 10, Yahşihan'da 6, Balışeyh'de 25, Delice'de 37, Keskin'de 52, Bahşılı'da 5, Sulakyurt'ta 26, Karakeçili'de 2 olmak üzere 163 köy yolu ulaşıma kapandı.

Bu arada Kırıkkale il genelinde ilk ve orta dereceli okullardaki tatil kararı bir gün daha uzatıldı. Kar kalınlığı kent merkezinde 10 santimetreye ulaşırken, halkın buzlanmanın yanı sıra don riskine karşı dikkatli olmaları, toplu taşıma araçlarını kullanmaları gerektiği belirtildi. - Kırıkkale

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Okulların Tatil Edildiği Kırıkkale'de 163 Köy Yolu Kapalı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Kayserispor'a PFDK'dan 252 Bin TL Para Cezası
    15:02 Kayserispor'a PFDK'dan 252 Bin TL Para Cezası

    Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Kayserispor'a Adana Demirspor maçında yaşanan saha olayları ve çirkin tezahürattan dolayı toplamda 252 bin TL para cezası verdi. Ayrıca, çirkin tezahüratta bulunan seyircilerin bir sonraki misafir kulüp olduğu müsabakaya girişleri engellenecek.

  • CHP MYK, Yerel Yönetimler Çalıştayı için toplandı
    15:01 CHP MYK, Yerel Yönetimler Çalıştayı için toplandı

    CHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK) Genel Başkan Özgür Özel başkanlığında genel merkezde toplandı. Toplantıda 20-21 Nisan'da yapılacak Yerel Yönetimler Çalıştayı ile ilgili değerlendirmeler yapıldı. Ardından CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve CHP heyeti, TBMM Grup Müdürü Levent Bayraktar'ın cenaze törenine katıldı.

  • Balıkesir'de FETÖ/PDY Üyesi Firari Şüpheli Yakalandı
    15:01 Balıkesir'de FETÖ/PDY Üyesi Firari Şüpheli Yakalandı

    Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı tarafından gerçekleştirilen operasyonlar sonucunda, FETÖ/PDY silahlı terör örgütüne üye olmak suçundan hakkında 7 yıl 6 ay hapis cezası bulunan firari şüpheli, Kepsut ilçesinde yakalandı. Gözaltına alınan şüpheli, adli işlemlerinin ardından tutuklanarak Balıkesir L Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildi.

  • Elazığspor, TFF 3. Lig 2. Grup 29. haftasında Sapanca Gençlikspor'u konuk edecek
    15:00 Elazığspor, TFF 3. Lig 2. Grup 29. haftasında Sapanca Gençlikspor'u konuk edecek

    Elazığspor, TFF 3. Lig 2. Grup 29. haftasında Sapanca Gençlikspor'u ağırlayacak. Elazığspor, bu maçı kazanarak TPAO Batman Petrolspor-Pazarspor maçının sonucunu bekleyecek.

  • Ergin Ataman'ın babası İbrahim Nuray Ataman son yolculuğuna uğurlandı
    14:59 Ergin Ataman'ın babası İbrahim Nuray Ataman son yolculuğuna uğurlandı

    A Milli Erkek Basketbol Takımı ve Panathinaikos'un başantrenörü Ergin Ataman'ın 89 yaşında vefat eden babası İbrahim Nuray Ataman, Zincirlikuyu Camisi'nde düzenlenen cenaze töreniyle toprağa verildi. Cenazeye birçok spor ve sanat camiasından isimler katıldı.

  • Çankırı Yeşilay Danışmanlık Merkezi tarafından Çankırı Adliyesinde 'bağımlılıkla mücadele' eğitimi verildi
    14:59 Çankırı Yeşilay Danışmanlık Merkezi tarafından Çankırı Adliyesinde 'bağımlılıkla mücadele' eğitimi verildi

    Çankırı Yeşilay Danışmanlık Merkezi tarafından Çankırı Adliyesinde düzenlenen eğitimde, bağımlılıkla mücadele hakkında bilgiler verildi. Çankırı Cumhuriyet Başsavcısı, toplum sağlığına zarar veren bağımlılık unsurlarıyla mücadelelerinin devam edeceğini belirtti.

  • Tokat'ta depremzedelerin çadırı jandarma komandolar tarafından kuruldu
    14:59 Tokat'ta depremzedelerin çadırı jandarma komandolar tarafından kuruldu

    Tokat'ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen depremin ardından evlerine giremeyen ve engelli üç çocuğu bulunan bir aileye jandarma komandoları tarafından çadır kuruldu. Jandarma personeli, aileye yiyecek yardımında bulundu. Aile, yardımlardan dolayı çok mutlu olduklarını belirtti.

  • Antalya Büyükşehir Belediyesi, Çocuk ve Uçurtma Şenliği'ne Konuk Ülke Çocuklarını Ağırladı
    14:59 Antalya Büyükşehir Belediyesi, Çocuk ve Uçurtma Şenliği'ne Konuk Ülke Çocuklarını Ağırladı

    Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği Çocuk ve Uçurtma Şenliği'ne katılan konuk ülke çocukları, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Cansel Tuncer'i ziyaret etti. Genel Sekreter Tuncer, çocukların bayramını kutlayarak etkinlikler hakkında bilgi verdi.

  • Kdz. Ereğli Belediyesi 23 Nisan Çocuk Şenliği Düzenliyor
    14:59 Kdz. Ereğli Belediyesi 23 Nisan Çocuk Şenliği Düzenliyor

    Kdz. Ereğli Belediyesi, 23 Nisan Salı Günü Çocuk Şenliği düzenliyor. Başkan Halil Posbıyık, sokak oyunları, oyun parkurları, bilimsel deneyler, şişme oyun parkları, hayvanat bahçesi, sahne gösterileri, atölyeler ve çeşitli oyunların yer alacağı şenliğe tüm çocukları davet etti.

  • Tokat Sulusaray'da meydana gelen depremde camiler ve binalarda hasar oluştu
    14:58 Tokat Sulusaray'da meydana gelen depremde camiler ve binalarda hasar oluştu

    Tokat'ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen 5,6 büyüklüğündeki depremde Buğdaylı Mahallesi'ndeki Buğdaylı Camisi'nin minaresi, minberi ve mihrabında hasar meydana geldi. Aynı mahalledeki kerpiç yapılarda da hasarlar oluştu. Betonarme bir binada çatlak ve çökmeler meydana geldi. Mahalledeki bazı ahırlarda da hasar oluştu ve hayvanlar açık alanlara çıkarıldı.


Advertisement