Okullarına Renk Kattılar - Son Dakika
Yerel

Okullarına Renk Kattılar

Okullarına Renk Kattılar

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ) Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) 4. sınıf öğrencileri tarafından kurulan ‘Altın Kalpler’ Grubu tarafından BESYO’daki kortlar onarılarak çevresi çiçeklendirildi.

27.01.2015 10:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ) Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) 4. sınıf öğrencileri tarafından kurulan 'Altın Kalpler' Grubu tarafından BESYO'daki kortlar onarılarak çevresi çiçeklendirildi.

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu 4. sınıf öğrencileri 'Topluma Hizmet Uygulamaları' dersi kapsamında Yrd. Doç. Dr. Aylin Zekioğlu önderliğinde toplum için güzel çalışmalara imza atmaya devam ediyorlar.

Hüseyin Arslan, Tugay Yılmam, Halil İbrahim Özkan, Funda Batur, Aybüke Ulubaş ve Mustafa Gülyapı'dan oluşan 'Altın Kalpler' grubu 'Okuluna Renk Kat' sloganıyla CBÜ BESYO kortlarını onararak, okul çevresini çiçeklerle güzelleştirdiler.

Proje hakkında açıklamada bulunan Altın Kalpler grubu üyeleri, "Okulumuzu daha renkli daha güzel bir görünüme kavuşturmak istedik. Ayrıca okulumuza yeni gelecek arkadaşlara daha kullanışlı alanlar bırakmak istedik o nedenle böyle bir proje yapmaya karar verdik'" dediler.

Önce okul çevresini temizleyen Altın Kalpler grubu üyeleri, okullarının bahçesine çeşit çeşit çiçekler diktiler ve tenis kortlarını onardılar. Kortları boyayarak okullarına yeni bir görünüm kazandıran öğrenciler, çalışmaların devam edeceğini bildirdiler. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Okullarına Renk Kattılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement