Okuluma Devam Ediyorum, Geleceğe Umutla Bakıyorum' Projesi - Son Dakika
Yerel

Okuluma Devam Ediyorum, Geleceğe Umutla Bakıyorum' Projesi

Okuluma Devam Ediyorum, Geleceğe Umutla Bakıyorum\' Projesi

Fatsa Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde yaklaşık 11 aydır uygulanmakta olan, ‘Okuluma Devam Ediyorum, Geleceğe Umutla Bakıyorum’ isimli AB projesi kapsamında, YGS-LYS kursuna katılan öğrencilere eğitim seti dağıtıldı.

27.09.2016 15:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fatsa Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde yaklaşık 11 aydır uygulanmakta olan, 'Okuluma Devam Ediyorum, Geleceğe Umutla Bakıyorum' isimli AB projesi kapsamında, YGS-LYS kursuna katılan öğrencilere eğitim seti dağıtıldı.

Eğitim seti dağıtımıyla ilgili olarak "Okuluma Devam Ediyorum, Geleceğe Umutla Bakıyorum" Projesi Koordinatörü Fatsa İmam Hatip Ortaokulu Sosyal Bilgiler Öğretmeni Cemal Şahin yaptığı açıklamada, " 'Okuluma Devam Ediyorum, Geleceğe Umutla Bakıyorum' isimli AB Projesi, 268 bin 735 euroluk bütçesiyle Ordu ilinde eğitim alanında yürütülen en büyük bütçeli projedir. Biz bu projeyi 1 Kasım 2015 tarihinden beri uygulamaktayız. Projemizin şuan 11. ayı bitmek üzere. 31 Ekim 2016 tarihinde ise tamamen bitecek. Biz proje kapsamında, 8 Şubat 2016 tarihinden bu yana okulumuzda yaklaşık 150 öğrenciye üniversiteye hazırlık YGS-LYS kursu vermekteyiz. Bu kapsamda hem kursa devam eden öğrencilerin ilgi ve motivasyonlarını artırmak hem de Avrupa Birliği'nin görünürlüğünü sağlamak amacıyla, öğrencilerimize yönelik bir eğitim seti hazırladık. Eğitim setimiz altı parçadan oluşmaktadır. 135 öğrencinin her birine 1 adet okul çantası, 1 adet tişört, 1 adet şapka, 1 adet not defteri, 1 adet 32 GB USB bellek ve 2 şer adet tükenmez kalem dağıttık. Tabi bu her bir ürünün üzerinde Türk ve AB bayrağı var. Bu sayede hem öğrencilerimizin ihtiyacı olan materyalleri temin ettik hem de AB'nin görünürlük kurallarını yerine getirdik. Ayrıca projemizde yaptığımız 2 nolu büyük değişiklikle, okulumuza 1 adet Z kütüphane kazandırmayı planlıyoruz. Değişikliğimiz onaydan geçti. İnşallah 15 gün içinde yaklaşık 66 Bin TL'lik bir Z kütüphane hizmete girmiş olacak" dedi.

Proje kapsamında öğrencilere eğitim setleri okul yönetimi ve öğretmenleri tarafından dağıtıldı. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Okuluma Devam Ediyorum, Geleceğe Umutla Bakıyorum' Projesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement