Okyanus Kolejleri 2016 Vizyon Toplantısı Gerçekleşti - Son Dakika
Güncel

Okyanus Kolejleri 2016 Vizyon Toplantısı Gerçekleşti

Okyanus Kolejleri 2016 Vizyon Toplantısı Gerçekleşti

Okyanus Kolejleri 2016 Vizyon Toplantısı, 21 Kasım günü Okyanus Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve kurucusu başkanlığında Kemerburgaz Okyanus Koleji'nde gerçekleşti.

27.11.2015 15:00  Güncelleme: 15:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Okyanus Kolejleri 2016 Vizyon Toplantısı'nda Okyanus Holding yöneticileri, Okyanus Kolejleri Yönetim Kurulu, Genel Müdürlük yöneticileri ve çalışanları ile İstanbul, İzmir, Adana, Bursa, Tatvan, Antalya ve Ankara kampüslerinden gelen Okyanus Kolejleri idarecileri hazır bulundular.

Açılış konuşmasını Okul Öncesi Genel Müdür Yardımcısı Mesut Taşköprü yaptı. Mesut Taşköprü bugün burada olmaktan duyduğu mutluluğu ve onuru ifade etti. Taşköprü'nün konuşmasının ardından davetliler "Geçmişten Günümüze Okyanus" barkovizyon gösterisini izlediler. Geçmiş yıllara ait fotoğraflar izleyicileri gülümsetirken duygu dolu anlar da yaşattı.

"Bu Bir Okyanus Mucizesi'dir."

Sayılarla geçmişten günümüze Okyanus Kolejleri'nin büyümesinin ve gelişmesinin anlatıldığı sunumun ardından konuşmasını yapmak üzere Okyanus Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve Okyanus Kolejleri kurucusu Orhan Özbey kürsüye geldi. Okyanus kadrosunun dayanışma ve özveriyle 11 yılda 6 şehir, 20 kampüs ve 76 okul ile eğitimde yarattıkları Okyanus Kolejleri markasını Okyanus Mucizesi olarak nitelendirdi. 2016'da hedefin 23 kampüs 88 okul 17 bin öğrenci olduğunu belirten Özbey, "Okyanus Mucizesini gerçekleştiren Okyanus kadrosuyla iftihar ediyor ve şükranlarımı sunuyorum" dedi.

"Okyanus Kubbesi Herbirinizin Varlığı ile Ayakta Duruyor."

Orhan Özbey, "Herşeyden önce eğitimiciyiz ve bir eğitimci olarak da sorumluluklarımızın bilincindeyiz" dedi. Özbey, Okyanus kurumunu bir kubbeye benzeterek, "bir kubbe düşünün ki, taşlarının varlığıyla ayakta duruyor. Bu kubbeden bir taşı çekerseniz tüm kubbe yıkılır. Herbir taş diğerinin hem hakimi ve mahkumudur. İşte biz de Okyanus çatısı altında birbirimizin hem hakimi, hem de mahkumuyuz. Bunun farkındalığıyla işimizi en güzel şekilde yapacağız ve diğer birimlere de saygı göstereceğiz. Eğer bir yerde dayanışma varsa o insanların yapacağı şey yoktur. Dayanışmada müthiş bir güç vardır. Kurucu olarak ben küçük bir parçayım, bu başarı bir ekip işi. Bu başarılı ekibi çektiğimiz zaman Okyanus adı mevcut olmamaktadır." dedi.

Toplantı sırayla ana bölüm başkanları ve bölüm başkanlarının Okyanus Kolejleri'nin farklı kılan eğitim projelerini ve 2016 hedeflerini sunmaları ile devam etti.

Toplantının öğleden sonraki ikinci bölümünde Okyanus Holding Genel Müdürü Alaaddin Mert, Okyanus Holding Yönetim Kurulu üyeleri Ömer Demirtaş ve Muhammed Özbey sahneye davet edildi.

Okyanus Kolejleri kurucusu Orhan Özbey; Okul Öncesi Genel Müdür Yardımcısı Mesut Taşköprü, İlkokul Genel Müdür Yardımcısı Tarık Atasever, Ortaokul Genel Müdür Yardımcısı Adnan Ünsal, Lise Genel Müdür Yardımcısı Bekir Mazman, Mali İşler Genel Müdür Yardımcısı Lokman Demiray, Lojistikten Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Yegan Lektemur, Kreatif Direktör Serdar Özpınar ve Kurumsal İletişim Müdürü Pınar Sönmez Cengiz'den oluşan Okyanus Kolejleri Yönetim Kurulu üyelerini sahneye davet etti. "Bu kadronun bizi çok güzel yerlere taşıyacaklarına inanıyorum." diyerek teşekkür etti.

2016 Vizyon Toplantısı Kurumsal Satış Direktörü Osman Gerçek'in ve ardından Genel Müdürlük birim yöneticilerinin konuşmaları ile son buldu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Okyanus Kolejleri 2016 Vizyon Toplantısı Gerçekleşti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement