Olağanüstü Önlemlerle Meclis Soruşturma Komisyonu İlk Toplantısını Yaptı (2/son) - Son Dakika
Güncel

Olağanüstü Önlemlerle Meclis Soruşturma Komisyonu İlk Toplantısını Yaptı (2/son)

4 eski bakan ile ilgili Meclis Soruşturma Komisyonu kuruldu.

09.07.2014 17:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

4 eski bakan ile ilgili Meclis Soruşturma Komisyonu kuruldu. 64 gün sonra kurlan soruşturma komisyonu bugün ilk toplantısını yaptı. Ancak toplantı başlamadan önce olağanüstü önlemler alındı. Basına kapalı olarak gerçekleşen toplantıda başkan ve divan üyeleri belirlendi.

17 Aralık Yolsuzluk ve Rüşvet Operasyonunda adı çeşitli iddialara karışan 4 eski bakan Muammer Güler, Zafer Çağlayan, Egemen Bağış ve Erdoğan Bayraktar hakkında kurulan Meclis Soruşturma komisyonu ilk toplantısını gerçekleştirdi. Komisyon toplanmadan, komisyonun bulunduğu koridorda Meclis Başkanlığı'nın talimatıyla yoğun güvenlik önlemleri alındı. Toplantı başlamadan basın mensuplarının komisyonun bulunduğu kata alınmasına izin verilmedi. Toplantı başladıktan sonra sadece Meclis TV'nin kısa bir görüntü alınmasına izin verildi. Basına kapalı olarak gerçekleşen toplantı bitene kadara koridorun kapısında bir Meclis güvenlik görevlisi bekletildi.

AK Partili milletvekillerinin toplantı başlangıcında görüntü alınabilir önerisi de Meclis Başkanlığının talimatı hatırlatılarak geri çevrildi.

Toplantıda; AK Parti Kastamonu Milletvekili Hakkı Köylü Başkan seçilirken, AK Partili Yılmaz Tunç Başkanvekili, Mustafa Kemal Şerbetçioğlu sözcü seçilirken, AK partili İlknur İnceöz ise katip üye seçildi.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Olağanüstü Önlemlerle Meclis Soruşturma Komisyonu İlk Toplantısını Yaptı (2/son) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.

  • İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı
    02:03 İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı

    İzmir'in Konak ilçesinde, otomobil ile çarpışan motosikletin sürücüsü ağır yaralandı. Olayda motosiklet sürücüsü E.Ö. hayati tehlike altında olduğu için Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Otomobil sürücüsü ise ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.


Advertisement