Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Aziz Yıldırım Tişörtüne Engel Oldu - Son Dakika
Spor

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Aziz Yıldırım Tişörtüne Engel Oldu

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, önünde "Teşekkürler Aziz Yıldırım", arkasında "G.Saray'a en çok kupa kazandıran başkan" yazan tişörtlerin piyasaya sürülmesini engelledi.

31.05.2016 03:56  Güncelleme: 08:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray'da Başkan Dursun Özbek'in Fenerbahçe ile aralarındaki gerilimin artmaması için sürpriz bir hamleyi engellediği ortaya çıktı. Dursun Özbek, Sarı-kırmızılı ekibin genç şahinlerinden Selim Arda Üçer'in hazırlattığı tişörtün piyasaya sürülmesine engel oldu.

"TEŞEKKÜRLER AZİZ YILDIRIM"

Fotospor'da yer alan habere göre; Türkiye Kupası finalinden sonra satışa sunulması için hazırlanan tişörtün ön tarafında "teşekkürler Aziz Yıldırım" yazıyor, arka tarafında ise "Galatasaray'a en çok kupa kazandıran başkan" yazıyordu.

KUPA TARİHLERİ VE RESİMLERİ DE YER ALIYORDU

Arka tarafında ayrıca Galatasaray'ın Yıldırım döneminde aldığı kupaların tarihleri ve resimleri yer alıyor, ön tarafında ise Yıldırım'ın Metin Oktay'ın efsane pozuna atıfta bulunuluyordu.

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Aziz Yıldırım Tişörtüne Engel Oldu
Kaynak: Sporvadisi.com

Son Dakika Spor Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Aziz Yıldırım Tişörtüne Engel Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • GFB: Tükürük olayı kapanmadı görüsecegiz 3 8 Yanıtla
  • ozgurr*: bir Fenerli olarak tebrik ederim.Bu 6Sye engel olunmazsa kendileri gibi dandik tsortlerle geziyorlar 3 7 Yanıtla
  • ya dursun bırak git taraftarı deli etme: dursun özbek gerçekten galatasaraylımı diye bazen düşünmüyorda değilim yani 4 0 Yanıtla
  • 44: gs yazlar olsun 0 3 Yanıtla

Advertisement