Çorlu'da Olaya Giden Polis Otosu Kaza Yaptı - Son Dakika
Güncel

Çorlu'da Olaya Giden Polis Otosu Kaza Yaptı

Çorlu\'da Olaya Giden Polis Otosu Kaza Yaptı

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde bir olaya yönlendirilen polis ekipleri kaza yaptı.

29.11.2014 02:59  Güncelleme: 09:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde bir olaya yönlendirilen polis ekipleri kaza yaptı. Kazada araçta bulunan 2 polis yaralandı.

Kaza, Tekirdağ'ın Çorlu İlçesi Omurtak Caddesi üzerinde meydana geldi. Omurtak caddesinde bulunan Çorlu ortaokulu ışıklı kavşağında meydana gelen kazada 2 kişi yaralandı. Çarşı içinde bir kavgaya sevk edilen Murat T. idaresindeki 59 A 60158 plakalı polis aracı Çorlu ortaokulu ışıklara geldiğinde ışıklı kavşaktan dönüş yapmak isteyen Naciye Yurdseven idaresindeki 59 PK 415 plakalı hafif ticari araçla çarpıştı. Kazada çarpışmanın etkisi ile yan yatan araç, vatandaşların yardımı ile düzeltilirken araçta bulunan 40 yaşındaki sürücü Naciye Yurdseven ile yolcu olarak bulunan 20 yaşındaki Burak Yurdseven yaralandı. Olay yerine gelen ambulanslar ile hastaneye kaldırılan yaralıların durumlarının ciddiyetini koruduğu bildirildi. Kaza sonrası hasarlı araçlar vatandaş ve polis yardımı ile yol kenarına çekilirken kaza sonrası kısa süreli kapanan yol tekrar trafiğe açıldı. Kaza ile ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Çorlu'da Olaya Giden Polis Otosu Kaza Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İzmir Valisi Süleyman Elban, 23 Nisan'da Cumhuriyet Meydanı'na davet etti
    11:59 İzmir Valisi Süleyman Elban, 23 Nisan'da Cumhuriyet Meydanı'na davet etti

    İzmir Valisi Süleyman Elban, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin kuruluşunun 104. yıl dönümü ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın coşkuyla kutlanacağı Cumhuriyet Meydanı'na tüm İzmirli hemşehrilerini davet etti.

  • İsrail saldırılarında ölü sayısı 34.000'i aştı
    11:59 İsrail saldırılarında ölü sayısı 34.000'i aştı

    Gazze'deki Sağlık Bakanlığı, İsrail'in devam eden saldırılarında öldürülen Filistinlilerin sayısının 34.000'i aştığını duyurdu. İsrail ordusunun son 24 saat içinde 42 Filistinliyi öldürdüğü ve 63 Filistinliyi yaraladığı belirtilerek, İsrail saldırılarının başlamasından bu yana toplam ölü sayısının 34.012'ye, yaralı sayısının ise 76.833'e ulaştığı kaydedildi. Ağır bombardımanın yanı sıra kurtarma ekiplerinin yetersizliği nedeniyle enkaz altında halen ölü ve yaralıların bulunduğu belirtildi. İsrail ordusu ise, geçtiğimiz hafta 100'den fazla noktayı temizleyip imha ettiklerini ve 40'tan fazla 'teröristi' yüz yüze çatışmalarda ve hava saldırılarında etkisiz hale getirdiklerini duyurdu.

  • Giresun'da Uyuşturucu Ticareti Yapan Şüphelilerden Birisi Tutuklandı
    11:58 Giresun'da Uyuşturucu Ticareti Yapan Şüphelilerden Birisi Tutuklandı

    Giresun'da uyuşturucu ticareti yaptığı iddiasıyla gözaltına alınan 2 şüpheliden biri tutuklandı. İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri yaptıkları çalışmalarda çeşitli miktarlarda sentetik uyuşturucu ele geçirdi. Olayla ilgili gözaltına alınan G.H. ve S.O.Y. emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden S.O.Y. çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı, G.H. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

  • Çatalzeytin'de selin ardından sergi: Denize sürüklenen eşyalar öğrenciler tarafından sergilendi
    11:57 Çatalzeytin'de selin ardından sergi: Denize sürüklenen eşyalar öğrenciler tarafından sergilendi

    Kastamonu'nun Çatalzeytin ilçesinde geçmiş yıllarda meydana gelen sellerin ardından denize sürüklenen ve sahilden toplanan eşyalar, öğrencilerin eliyle sergiye dönüştürüldü.

  • Aydın-Denizli Karayolu'nda Yağış Sonrası Tır Kazası
    11:56 Aydın-Denizli Karayolu'nda Yağış Sonrası Tır Kazası

    Aydın-Denizli Karayolu üzerinde etkili olan yağış sonrası kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyeti kaybolan bir tır, yolu kapatırken, tır şoförü yaralandı. Kaza sonucunda tırın yolu tamamen kapatmasıyla bir süre trafiğe kapanan yol, tırın kaldırılmasının ardından yeniden açıldı. Yaralı şoförün hayati tehlikesinin olmadığı belirtildi. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

  • Muğla'da antik kentlerde Turizm Haftası etkinlikleri düzenlendi
    11:54 Muğla'da antik kentlerde Turizm Haftası etkinlikleri düzenlendi

    Muğla'nın Yatağan ilçesinde bulunan antik kentlerde Turizm Haftası çeşitli etkinliklerle kutlandı. Odeon Travel, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Turizm Fakültesi ve profesyonel rehber eşliğinde gerçekleştirilen gezide, Stratonikeia ve Lagina Kazı Başkanı Prof. Dr. Bilal Söğüt, katılımcılara bilgi verdi. Stratonikeia'da yılın 12 ayı devam eden kazı çalışmalarında önemli eserler bulunduğunu belirten Söğüt, Lagina Hekate Kutsal Alanı'nda yapılan çalışmalarda gün yüzüne çıkarılan yapıların yeniden ayağa kaldırıldığını dile getirdi. Programa 130 öğrenci ve akademisyenler katıldı.

  • Şırnak'ta meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaralandı
    11:54 Şırnak'ta meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaralandı

    Şırnak'ın Kayaboyun köyünde meydana gelen trafik kazasında, ismi öğrenilemeyen 3 teknik servis elemanı yaralandı. Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralılar ambulanslarla Şırnak ve Cizre'deki hastanelere kaldırıldı. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

  • Samsun'da hükümlü yakalandı, Çarşamba'da sahte içki ele geçirildi
    11:53 Samsun'da hükümlü yakalandı, Çarşamba'da sahte içki ele geçirildi

    Samsun polisi tarafından İlkadım ilçesinde 8 yıl 4 ay kesinleşmiş hapis cezası olan bir hükümlü yakalandı. Çarşamba ilçesinde ise yapılan operasyonda sahte içki ele geçirildi. İlkadım ilçesinde yakalanan hükümlü üzerinden 21 adet sentetik ecza bulundu.

  • Denizli'de Zehir Taciri Tutuklandı
    11:53 Denizli'de Zehir Taciri Tutuklandı

    Denizli'de evinde yapılan aramada uyuşturucu serası ortaya çıkan zehir taciri tutuklandı. Polis ekipleri, şüphelinin evinde yapılan aramada çok sayıda uyuşturucu madde ve imalatında kullanılan malzemeler ele geçirdi.

  • Bilecik Belediyesi Sinek ve Karasinek Larva İlaçlama Çalışmalarına Devam Ediyor
    11:52 Bilecik Belediyesi Sinek ve Karasinek Larva İlaçlama Çalışmalarına Devam Ediyor

    Bilecik Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü tarafından vatandaşların rahat ve sağlıklı bir yaz mevsimi geçirmeleri amacıyla gerçekleştirilen sivri sinek ve karasinek larva ilaçlama çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.


Advertisement