Olcan Adın: En Zorlu Maç... - Son Dakika
Spor

Olcan Adın: En Zorlu Maç...

Olcan Adın: En Zorlu Maç...

Sarı kırmızılı futbolcu, zor bir kura çektiklerini ancak bunun üstesinden gelecek güçte olacaklarını belirtti.

28.08.2014 20:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray'ın yeni transferlerinden Olcan Adın, Şampiyonlar Ligi kura çekiminin ardından değerlendirmede bulunurken, gruptan çıkacaklarına inanıyor.

En büyük avantajlarının taraftar desteği olacağının altını çizen Adın, NTV Spor'a verdiği demeçte, "Bugün tesiste arkadaşlarımla tahmin yapmıştık. Ben Arsenal'i yazmıştım. Ben Arsenal'i yeneceğimizi düşünüyorum. Deplasmanda da puan alacağımızı düşünüyorum. Dortmund da aynı şekilde. Oradaki deplasmanda seyirci desteğimiz olacağını da düşünüyorum." şeklinde konuştu.

Beşiktaş'ın Arsenal'e şanssız bir şekilde elendiğini düşünen milli futbolcu, "Sezonun ilk haftaları olduğu için takımlar yavaş yavaş oturuyor ama Arsenal'in takım olarak iyi mücadele edemediğini gördüm. Beşiktaş'ın şans yanında değildi. Olsa belki de eleyeceklerdi." dedi."EN ZORLU MAÇ ANDERLECHT DEPLASMANI"

Anderlecht kurasıyla ilgili olarak, "Anderlecht grubun en zayıf takımı gibi bile gözükse deplasmandaki maçımız zorlu olacaktır." ifadesini kullandı.

Şampiyonlar Ligi'ne kadar hazır duruma geleceklerini vurgulayarak, "Süper Kupa maçında hazır gözükmesek de bu açıklarımızı kapatacağız. Biz büyük takımız. Yavaş yavaş daha hazır duruma geleceğiz. Her geçen zaman daha iyiye gideceğiz. Benim kişisel hedefim her zaman başarılı olmak. Elimden geldiğince Galatasaray'a da katkı sağlamaya çalışacağım." açıklamalarında bulundu.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Olcan Adın: En Zorlu Maç... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement