Öldülüp Gömdü Ama Olayın Üstünü Örtemedi - Son Dakika
Güncel

Öldülüp Gömdü Ama Olayın Üstünü Örtemedi

Öldülüp Gömdü Ama Olayın Üstünü Örtemedi

Uşak'ta bir fabrikada işçi olarak çalışan S.M., kadın meselesi yüzünden aralarında husumet bulunan Akın Keçe'yi konuşmak için buluştukları sırada bıçaklayarak öldürüp ormana gömdü.

20.07.2015 16:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Uşak'ta bir fabrikada işçi olarak çalışan S.M., kadın meselesi yüzünden aralarında husumet bulunan Akın Keçe'yi konuşmak için buluştukları sırada bıçaklayarak öldürüp ormana gömdü. Cinayeti çözen polis tarafından gözaltına alınan S.M. suçunu itiraf ederek Keçe'yi gömdüğü yeri güvenlik güçlerine gösterdi. Emniyetteki sorgusu süren S.M.'nin, işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edileceği bildirildi.

Uşak Organize Sanayi Bölgesi'nde bir seramik fabrikasında işçi olarak çalışan 35 yaşındaki Akın Keçe, geçen perşembe günü ortadan kayboldu. Kendisinden haber alamayan yakınları polise kayıp ihbarında bulundu. Akın Keçe'yi bulmak için çalışma başlatan polis, Keçe ile arasında husumet bulunan S.M.'yi teknik takibe aldı. S.M., dün cinayet şüphelisi olarak gözaltına alındı. Suçunu itiraf eden S.M. Keçe ile kadın meselesi yüzünden tartıştığını, bıçaklayarak öldürüp ormanlık alana gömdüğünü itiraf etti.

CESEDİ OTOPSİYE GÖNDERİLDİ

S.M., Keçe'yi gömdüğü merkeze bağlı İlyaslı Köyü yolu üzerindeki ormanlık alandaki yeri de polise gösterdi. Polis nezaretinde kazılan alanda Keçe'nin cesedine ulaşıldı. Yapılan incelemede vücuduna çok sayıda bıçak darbesine rastlanan Keçe'nin cesedi otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. S.M.'nin emniyetteki sorgusunun sürdüğü bildirildi. - Uşak

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Öldülüp Gömdü Ama Olayın Üstünü Örtemedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement