Öldürüldüğü Öne Sürülen İşadamını Arayan Ekip, Gölde Ceset Parçası Buldu - Son Dakika
Güncel

Öldürüldüğü Öne Sürülen İşadamını Arayan Ekip, Gölde Ceset Parçası Buldu

İSTANBUL'da aracı yakılmış halde bulunan tekstilci iş adamı Kenan Kırmaç'ın öldürüldüğü ve cesedinin Çorum'a getirildiği iddiası üzerine Kargı İlçesi'ndeki barajda arama başlatan ekipler, bir adet ceset parçası buldu.

23.11.2016 16:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İSTANBUL'da aracı yakılmış halde bulunan tekstilci iş adamı Kenan Kırmaç'ın öldürüldüğü ve cesedinin Çorum'a getirildiği iddiası üzerine Kargı İlçesi'ndeki barajda arama başlatan ekipler, bir adet ceset parçası buldu. Ceset parçası incelenmek üzere Ankara Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. İstanbul Arnavutköy'de tekstil işiyle uğraşan Kenan Kırmaç'ın otomobili, 11 gün önce yakılmış halde bulundu. Evli iki çocuk babası Kenan Kırmaç ise yapılan tüm aramalara rağmen bulunamadı. Soruşturma sırasında bir gasp çetesini ortaya çıkaran polis ekiplerinin gözaltına aldığı bir şüphelinin, arkadaşları ile birlikte Kırmaç'ı öldürerek cesedini Çorum'da parçaladıklarını anlatması üzerine bu kentte çalışma başlatıldı. Çorum'un Kargı İlçesi'ne bağlı Maksutlu Köyü mevkiindeki barajda dün polis, jandarma, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekipleri tarafından arama çalışmalarına başlandı. Şüphelilerin öldürdükleri iş adamının cesedini Kargı İlçesi'ne getirdikleri, burada balta ile parçalayarak bir kovayla baraj gölüne attıkları iddia edildi. Botlarla barajda arama çalışması yapan AFAD ekipleri bir kova buldu. Samsun'dan gelen dalgıç ekibinin de katıldığı aramalarda dün saat 20.00 sıralarında dalgıçların barajda bir adet ceset parçası buldukları belirtildi. Ceset parçası incelenmek üzere Ankara Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Kimlik tespiti yapılması için Kenan Kırmaç'ın ailesinden alınan kan örnekleriyle DNA karşılaştırması yapılacağı ifade edildi. Öte yandan barajda yapılan arama çalışmalarına bu gün de devam edildi. Dalgıçlar yaptıkları arama çalışmasını su zemininde yoğunlaştırdı. - Kargıçorum

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Öldürüldüğü Öne Sürülen İşadamını Arayan Ekip, Gölde Ceset Parçası Buldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement