Öldürülüp Cesetleri Su Kuyusuna Atılan 2 Adam Toprağa Verildi - Son Dakika
Güncel

Öldürülüp Cesetleri Su Kuyusuna Atılan 2 Adam Toprağa Verildi

Öldürülüp Cesetleri Su Kuyusuna Atılan 2 Adam Toprağa Verildi

AFYONKARAHİSAR'ın Şuhut İlçesi'nde birlikte alkol aldıkları 3 kişi tarafından tabancayla öldürülüp, cesetleri su kuyusuna atılan 28 yaşındaki Hüseyin Çuhadar ile 26 yaşındaki Süleyman Yılmaz'ın cenazesi toprağa verildi.

04.12.2016 15:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AFYONKARAHİSAR'ın Şuhut İlçesi'nde birlikte alkol aldıkları 3 kişi tarafından tabancayla öldürülüp, cesetleri su kuyusuna atılan 28 yaşındaki Hüseyin Çuhadar ile 26 yaşındaki Süleyman Yılmaz'ın cenazesi toprağa verildi. Olayla ilgili 2 şüpheli daha gözaltına alındı.

Şuhut'ta oturan Süleyman Yılmaz ve Hüseyin Çuhadar ile A.T., F.Ç. ve Ş.G., alkol almak amacıyla iki otomobille önceki gece Kıntır Mevkii'nde kullanılmayan besihaneye gitti. Besihanede Yılmaz ve Çuhadar ile A.T., F.Ç. ve Ş.G. arasında çıkan tartışma, kısa sürede kavgaya dönüştü. Kavga sırasında A.T., F.Ç. ve Ş.G., yanlarındaki tabancalarla Yılmaz ve Çuhadar'a ateş edip öldürdü, cesetlerini de su kuyusuna attı. Şüpheliler, kuyunun kapalı gibi görünmesi amacıyla da cesetlerin üzerine çok sayıda taş attı. Süleyman Yılmaz'a ait otomobili de ateşe veren 3 şüpheli, kaçtı.

Süleyman Yılmaz ve Hüseyin Çuhadar'ın eve dönmemesinden ve cep telefonlarının kapalı olmasından şüphelenen yakınları, durumu polise haber verdi. İhbar üzerine harekete geçen polis, Yılmaz ve Çuhadar'ın cep telefonu kayıtlarından en son görüştüğü kişilerin A.T., F.Ç. ve Ş.G. olduğunu belirledi. Polisin gözaltına aldığı şüphelilerden biri Yılmaz ve Çuhadar'ı öldürdüklerini itiraf etti.

Şüphelilerin ifadeleri doğrultusunda polis, besihane ve kuyuda inceleme yaptı. Besihane yakınlarında Süleyman Yılmaz'a ait otomobili kundaklanmış olarak bulan polis, kuyu yakınında da kan ve taze izlere rastlayınca, arama yapılması için AFAD ekiplerinden yardım istedi. AFAD ekiplerinin kuyuda yaptığı araştırmada Yılmaz ve Çuhadar'ın cesetlerine ulaşıldı.

Kuyudan çıkarılan cesetlerde çok sayıda kurşun yarası tespit edildi. Afyonkarahisar Devlet Hastanesi'nde otopsi yapılan Süleyman Yılmaz ve Hüseyin Çuhadar'ın cenazeleri yakınlarına teslim edildi. Şuhut'taki Çarşı Camii'nde öğle vakti kılınan namazın ardından cenazeler ilçe mezarlığında toprağa verildi.

Yılmaz ve Çuhadar'ın öldürülmesiyle ilgili A.T., F.Ç. ve Ş.G.'nin işlemleri sürerken, olayla ilgili 2 şüpheli daha gözaltına alındı. Cinayeti itiraf eden şüphelinin, Yılmaz ve Çuhadar'ı F.Ç.'nin öldürdüğünü iddia ettiği kaydedildi.

- Afyonkarahisar

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Öldürülüp Cesetleri Su Kuyusuna Atılan 2 Adam Toprağa Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement