Öldürülüp Su Kuyusuna Atılan İki Kişi Toprağa Verildi - Son Dakika
Güncel

Öldürülüp Su Kuyusuna Atılan İki Kişi Toprağa Verildi

Öldürülüp Su Kuyusuna Atılan İki Kişi Toprağa Verildi

Afyonkarahisar’ın Şuhut ilçesinde birlikte alkol aldıkları 3 kişi tarafından öldürülüp, cesetleri su kuyusuna atılan iki kişi toprağa verildi.

04.12.2016 17:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Afyonkarahisar'ın Şuhut ilçesinde birlikte alkol aldıkları 3 kişi tarafından öldürülüp, cesetleri su kuyusuna atılan iki kişi toprağa verildi.

Olay, Şuhut ilçesi Kıntır mevkiinde meydana geldi. İddialara göre, Süleyman Yılmaz ve Hüseyin Çuvadar, A.T, F.Ç. ve Ş.G. isimli şahıslarla birlikte alkol aldı. Alkol alırken şahıslar arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle kavga çıktı. Çıkan kavgada silahla vurularak öldürülen Süleyman Yılmaz ve Hüseyin Cuvadar'ın cesetleri bölgedeki bir su kuyusuna atılarak, üstleri taşla örtüldü. Olay öldürülen şahısların yakınlarının polise kayıp başvurusunda bulunması ile ortaya çıktı. Olayla ilgili soruşturma başlatan geçen ekipler, öldürülen Yılmaz ve Çuvadar'ın en son görüştüğü A.T, F.Ç. ve Ş.G.'yi gözaltına aldı. Gözaltındaki şahıslardan birisinin olayı itiraf etmesi üzerine bölgeye giden polis ekiplerince Yılmaz ve Çuvadar'ın cesetleri kuyuda bulundu. Yapılan incelemelerin ardından AFAD ekipleri tarafından su kuyusundan çıkarılan cesetler, otopsi yapılmak üzere Afyonkarahisar Devlet Hastanesi morguna gönderildi. Vücutlarında çok sayıda kurşun yarası bulunduğu tespit edilen Yılmaz ve Çuhadar'ın cenazeleri, otopsinin ardından yakınlarına teslim edildi. Şuhut ilçesindeki Çarşı Camii'nde bugün öğle namazına müteakip cenaze namazları kılınan Yılmaz ve Çuhadar, daha sonra ilçe mezarlığında toprağa verildi.

Yılmaz ve Çuhadar'ın cinayetiyle ilgili A.T., F.Ç. ve Ş.G.'nin yanı sıra 2 kişinin daha gözaltına alındığı öğrenildi. Soruşturmanın devam ettiği cinayetle ilgili, cinayeti ve olay yerini itiraf eden şüphelinin Yılmaz ve Çuhadar'ı F.Ç.'nin öldürdüğünü iddia ettiği öğrenildi. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Öldürülüp Su Kuyusuna Atılan İki Kişi Toprağa Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement