Ölen Mahkumun Otopsisinde H1n1 Virüsü Çıkmadı - Son Dakika
Güncel

Ölen Mahkumun Otopsisinde H1n1 Virüsü Çıkmadı

Ölen Mahkumun Otopsisinde H1n1 Virüsü Çıkmadı

Antalya’nın Alanya ilçesinde L Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumu’nda yaşanan grip salgını sırasında rahatsızlanan ve 15 Mart tarihinde tedavi amaçlı kaldırıldığı Alanya Devlet Hastanesi’nde domuz gribine yakalanarak öldüğü ileri sürülen Adem Erdoğan’ın otopsi sonucu açıklandı.

14.04.2015 13:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'nın Alanya ilçesinde L Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumu'nda yaşanan grip salgını sırasında rahatsızlanan ve 15 Mart tarihinde tedavi amaçlı kaldırıldığı Alanya Devlet Hastanesi'nde domuz gribine yakalanarak öldüğü ileri sürülen Adem Erdoğan'ın otopsi sonucu açıklandı. Otopsi sonucuna göre, Adem Erdoğan'ın akciğerlerinde oluşan enfeksiyona bağlı kalp krizi nedeni ile öldüğü, domuz gribi (H1N1) virüsüne rastlanmadığı bildirildi.

AİLE DOMUZ GRİBİNDEN ÖLDÜĞÜNÜ ÖNE SÜRMÜŞTÜ

Alanya L Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumu mahkumlarından 38 yaşındaki Adem Erdoğan, 15 Mart'ta Alanya Devlet Hastanesi'nde tedavi gördüğü sırada hayatını kaybetmişti. Kalp krizi ve akciğer enfeksiyonu sonucu öldüğü bildirilen Erdoğan'ın ailesi ise Ahmet Erdoğan'ın domuz gribine yakalanarak öldüğünü ileri sürmüşlerdi. Ailenin iddiası üzerine Ahmet Erdoğan'ın Türkler'de bulunan mezarı ölümünden iki gün sonra savcılık gözetiminde açılmış ve Erdoğan'ın cenazesi otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu'na gönderilmişti.

ÖLÜM NEDENİ ENFEKSİYONA BAĞLI KALP KRİZİ

Ahmet Erdoğan'ın otopsi sonucu Alanya Adliyesi'ne iletildi. Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan alınan bilgiye göre Ahmet Erdoğan'ın kesin otopsi sonucunda akciğer enfeksiyonuna bağlı kalp krizi sonucu öldüğü kesinleşti. Yapılan testlerde ise Erdoğan'ın kanında domuz gribi yani, H1N1 virüsüne rastlanmadığı belirtildi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Ölen Mahkumun Otopsisinde H1n1 Virüsü Çıkmadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement