Ölen Polis Memurları Son Yemeklerini Birlikte Yemişler - Son Dakika
Güncel

Ölen Polis Memurları Son Yemeklerini Birlikte Yemişler

Ölen Polis Memurları Son Yemeklerini Birlikte Yemişler

Küçükçekmece'de bir evde ölü bulunan iki polis memurunun cenazeleri kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için Adli Tıp Morguna kaldırıldı.

01.04.2016 17:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Küçükçekmece'de bir evde ölü bulunan iki polis memurunun cenazeleri kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için Adli Tıp Morguna kaldırıldı. Hastanede tedavi altında tutulan polis memurunun durumunun ise iyiye gittiği belirtildi.

İZİNLİYDİLER BİRLİKTE YEMEK YEDİLER

Dün izinli olan polis memurlarının gün içinde birlikte vakit geçirdikten sonra bir restoranda yemek yedikleri daha sonra hep birlikte saat 20.00 sıralarında eve gittikleri tespit edildi. Çalışma arkadaşları ve ailelerin ulaşamadığı polis memurları için arama ekip çıkarıldı. Polis memurlarının adreslerini kontrol eden ekip, meslektaşlarını polislerden birinin Halkalı'daki evinde buldu. Ekibin çilingir vasıtasıyla girdiği dairedeki, Bahçelievler İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polis memuru Resul Kasap ile Güngören İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polis memuru Çağrı Ozan Tatar'ın öldüğü belirlendi. Durumu ağır olarak bulunan ve Kanuni Sultan Süleyman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Asayiş Şube Müdürlüğünde görevli Semih Mısırlıoğlu ise tedavi altına alındı.

EVDE BULUNAN TÜM MATARYELER İNCELENİYOR

Olayla ilgili yapılan soruşturmada polislerin cesetlerinin bulunduğu evin, Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından titizlikle incelendiği belirtildi. Evde bulunan yemek artıkları, içki şişeleri incelenmek üzere polis kriminal laboratuarına gönderildi. Polis memurlarının kesin ölüm sebebi Adli Tıp Kurumunda yapılacak incelemenin ardından belirlenecek.

3.POLİS MEMURUNUN DURUMU İYİYE GİDİYOR

Öte yandan hastanede tedavisi süren polis memuru Semih Mısırlıoğlu'nun ise durumunun iyiye gittiği belirtildi. Alkol zehirlenmesi teşhisiyle tedavisinin devam ettiği öğrenilen Semih Mısırlıoğlu'un kendine gelerek ifade vermesinin ardından olayın üzerindeki esrar perdesinin aralanacağı belirtildi.

- İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ölen Polis Memurları Son Yemeklerini Birlikte Yemişler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement