Ölene Kadar Dizisi Ne Zaman Başlıyor? Ölene Kadar Dizisi Oyuncuları - Son Dakika
Magazin

Ölene Kadar Dizisi Ne Zaman Başlıyor? Ölene Kadar Dizisi Oyuncuları

Ölene Kadar dizisi ne zaman başlıyor? Ölene Kadar dizisi oyuncuları kimler? Ölene Kadar dizisiyle ilgili bilmeniz gerekenler haberimizde.

30.12.2016 16:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ölene Kadar dizisi ne zaman başlıyor ve Ölene Kadar dizisi oyuncuları kimlerdir sorularının cevapları haberimizde. Engin Akyürek ve Fahriye Evcen'in başrollerinde oynadığı Ölene Kadar dizisinin tanıtım fragmanı yayınlandı. Ölene Kadar 12 Ocak Perşembe günü atv ekranlarında izleyicileriyle buluşacak. Medyaya önce Esaretin Bedeli olarak lansa edilen Tıms Production'un yeni dizisi daha sonra Müebbet olarak değiştirilmişti. Son olarak ise dizinin isminin "Ölene Kadar" olmasında karar kılındı. Ölene Kadar dizisinin oyuncu kadrosu ise oldukça geniş. Ölene Kadar dizisinde Engin Akyürek bir doktor rolü ile karşımıza çıkarken Fahriye Evcen ise avukat rolü ile izleyici karşısında olacak.

ÖLENE KADAR OYUNCU KADROSU

Fahriye Evcen (Selvi)

Fahriye Evcen 1986 Almanya doğumludur. 2004 yılında Oya Aydoğan ve yapımcısı tarafından fark edilmiştir. Boğaziçi Üniversitesi'nde Tarih bölümünden mezun olmuştur. Fahriye Evcen ilk sinema deneyimini 2008 tarihinde yayınlanan Cennet filminde başrol oyuncusu olarak yer aldı. Fahriye Evcen, Yaprak Dökümü adlı dizide Necla karakterini canlandırdı son olarak Çalıkuşu'nda Feride karakterine canlandırdı. Fahriye Evcen, Ölene Kadar dizisinde Selvi karakterini oynayacak. Selvi küçükken önemli bir kalp nakli ameliyatı geçirerek hayata dönderilmiş sonrasında ise avukatlık mesleğini seçince karanlık işlere bulaşmış temiz bir kızdır.

Engin Akyürek(Dağhan Soysür)

Engin Akyürek 1981 Ankara doğumludur.. Ankara Üniversitesi Dil Tarih Tarih bölümü mezunudur. İlk olarak Yabancı Damat dizisi ile ekranlara gelen Engin Akyürek son olarak Fatmagül'ün Suçu Ne? ve Kara Para Aşk dizilerinde başrol oynamıştır. Engin Akyürek, Ölene Kadar dizisinde Dağhan karakteri olacak ve işlemediği bir cinayet yüzünden hapse mahkum edilen stajyer bir aile hekimini oynayacak.

Sarp Levendoğlu(Ömer)

Sarp Levendoğlu 1981 Ankara doğumludur. Bilgi Üniversitesi Grafik Tasarım bölümü mezunudur. Daha sonra ise İstanbul Kültür Üniversitesi Oyunculuk bölümünden mezun olarak iki üniversite bitirmiştir. Oyunculuğunun yanı sıra yönetmenliği ile de tanınır. Yönetmen Mustafa Altıoklar'ın yeğenidir. Son olarak ise Küçük Ağa ve Ne Münasebet gibi dizilerde rol almıştır. Sarp Levendoğlu'nun tanındığı projesi ise Emret Komutanım olmuştur. Sarp Levedoğlu, Ölene Kadar dizisinde Ömer karakterini oynayacak. Ömer, Dağhan'ı suçsuz yere hapse attıran pislik bir adamdır.

Gülcan Arslan

Gülcan Arslan 1986 Sakarya doğumludur. Sadri Alışık Kültür Merkezi'nde tiyatro eğitimi alan Gülcan Arslan sonraki yıllarda reklam filmleri ile ekranlara çıkarak izleyici ile buluşmuştur Son olarak Günahkar ve Muhteşem Yüzyıl: Kösem gibi dizilerde rol almıştır. Muhteşem Yüzyıl Kösem'de canlandırdığı Fahriye Sultan rolü ile tanınmıştır.

Tansu Biçer

Tansu Biçer 1976 Ankara doğumludur. Eskişehir Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü'nü 2001 yılında bitirdi. Son olarak Analar ve Anneler ile Beş Kardeş gibi dizilerde rol almıştır

Ragıp Savaş

Ragıp Savaş, 1966 doğumludur. İzmit lisesinde okumuştur. Bir dönem profesyonel voleybol oynamıştır. Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü mezunudur. Bakırköy Tiyatroları oyuncusudur. İzleyici Ragıp Savaş'ı oyunlarından ve 2007 2009 yılında Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde rol almasından tanır.





Ölene Kadar Dizisi Ne Zaman Başlıyor? Ölene Kadar Dizisi Oyuncuları

Son Dakika Magazin Ölene Kadar Dizisi Ne Zaman Başlıyor? Ölene Kadar Dizisi Oyuncuları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement