Olgun Portakal" Kartal'da Beğeniyle İzlendi - Son Dakika
Yerel

Olgun Portakal" Kartal'da Beğeniyle İzlendi

Olgun Portakal" Kartal\'da Beğeniyle İzlendi

Kartal Belediyesi’nin Kasım ayı sanat etkinlikleri kapsamında hazırladığı ’Olgun Portakal’ adlı tiyatro oyunu, izleyiciyle buluştu.

28.11.2016 12:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kartal Belediyesi'nin Kasım ayı sanat etkinlikleri kapsamında hazırladığı 'Olgun Portakal' adlı tiyatro oyunu, izleyiciyle buluştu.

Kartal Belediyesi'nin Kasım ayı sanat etkinlikleri kapsamında hazırladığı 'Olgun Portakal' adlı tiyatro oyunu, Uğur Mumcu Kültür Merkezi'nde izleyiciyle buluştu. Oyunu izlemeye gelenler arasında Maltepe İnfaz Kurumu Jandarma Tabur Komutanı Yarbay Cemil Özdemir ve eşi, Umder Dernek Başkanı Veli Gürbüz ve Kartallı sanat severler yer aldı. Niyazi Geçer'in yazdığı, Nami Esatgil'in yönettiği oyunda; Sibel Gökçe, Deniz Salman, Kalust Şalcıoğlu, Efsane Geçen, Murat Parasayar, İpek Tanrıyar ve Nami Esatgil sahne performanslarıyla izleyenleri kahkahaya boğdu. 150 dakika süren oyunda iş bulmak için kadın kılığına giren ve bir otelde işe başlayan Özden'in, kendini çılgın bir ailenin düğün hazırlıkları içinde bulması anlatılıyor. İş bulmanın ne kadar zor olduğunu mizahi bir dille anlatan iki perdelik komedi 'Olgun Portakal', Kartallı tiyatro severlerden tam not aldı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Olgun Portakal' Kartal'da Beğeniyle İzlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement