Olimpiyatların En Üzgün Şampiyonu - Son Dakika
Dünya

Olimpiyatların En Üzgün Şampiyonu

Olimpiyatların En Üzgün Şampiyonu

Kuzey Koreli jimnastikçi Ri Se Gewang altın madalya kazandıktan sonra ödül törenindeki görüntüsü çeşitli yorumlara sebep oldu.

18.08.2016 12:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kuzey Koreli jimnastikçi Ri Se Gewang altın madalya kazandıktan sonra ödül törenindeki görüntüsü çeşitli yorumlara sebep oldu. Gewang'ın madalya töreninde gülümsememesi ülkesinin özgür ve demokratik bir ülke olmamasıyla ve Olimpiyatlardan sonra ülkesine geri dönmek zorunda oluşuyla bağdaştırıldı.

Mirror gazetesine yorum yapan biri, "Zavallı adam, onun için en iyisini diliyorum. Dünyadaki kimse korku ve üzüntü içinde yaşamayı hak etmiyor. Herkes özgür bir ülkede yaşamayı hak ediyor. Bu görüntülerde gurur yok korku ifadesi var" dedi.

Gewang için Rio'nun en üzgün şampiyonu yorumları yapılıyor. Sporcunun ödül töreni sırasında göz yaşlarına zor hakim olduğu iddia ediliyor.

Kuzey Kore diktatörlükle yönetiliyor. Olimpiyatların resmi sponsoru Samsung sporculara cep telefonu hediye etmiş ancak Kuzey Kore devleti sporcuların telefonunun dış ülkelerde kullanılmasını yasaklamıştı.

Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Dünya Olimpiyatların En Üzgün Şampiyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement