Olimpos Temizlendi - Son Dakika
Yerel

Olimpos Temizlendi

Kumluca Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğünce, turizm sezonu öncesi Yazır Mahallesi Olimpos mevkinde temizlik çalışması gerçekleştirildi.

05.04.2015 11:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kumluca Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğünce, turizm sezonu öncesi Yazır Mahallesi Olimpos mevkinde temizlik çalışması gerçekleştirildi.

Yaklaşan turizm sezonu öncesi Kumluca Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçeye bağlı Yazır Mahallesi dünyaca ünlü Olimpos mevkinde temizlik çalışması yaptı.

Temizlik çalışması sırasında Olimpos sahilini ulaşımı sağlayan yaklaşık iki kilometrelik yol güzergahı, Olimpos sahili, Olimpos Antik Kenti içi ve çevresinde temizlik çalışması gerçekleştirildi. Temizlik çalışmasında toplanan çöpler Kumluca Belediyesi katı atık ayrıştırma merkezine götürülerek imha edildi.

Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, Olimpos'un öncelikle Kumluca olmak üzere Antalya ve Türkiye için çok önemli olduğunu, belediye olarak kendilerinin de bu önemin bilinciyle hizmet konusunda gereken çalışmaları yürüttüklerini söyledi.

Bu çalışmalar çerçevesinde Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerinin Olimpos'ta temizlik çalışması yürüttüklerini ifade eden Çetinkaya, şunları kaydetti:

"Olimpos sadece ülkemizde değil dünyaca bilinen önemli bir tarihi ve turistik bölgemizdir. Biz kendimizi böyle bir yere sahip olduğumuz için şanslı görüyoruz. Bu anlamda Olimpos'ta yapılması gereken her türlü hizmeti yerine getirmeye çalışıyoruz. Bugün ekiplerimiz burada temizlik çalışması gerçekleştirdiler. Benim hem burada yaşayan halkımızda, hem de misafirlerimizden ricam çevremizi temiz tutalım. Çünkü dünyada başka Olimpos yok, buranın kıymetini iyi bilmeliyiz."

Kaynak: AA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement