Ölmeztoprak: "Kayısıdaki Haksızlıklar Giderilmeli" - Son Dakika
Yerel

Ölmeztoprak: "Kayısıdaki Haksızlıklar Giderilmeli"

Ölmeztoprak: "Kayısıdaki Haksızlıklar Giderilmeli"

Malatya Bağımsız Milletvekili Adayı Münir Doğan Ölmeztoprak, Yeşilyurt ve Battalgazi’de esnafların sorunlarını dinledi.

07.05.2015 12:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Malatya Bağımsız Milletvekili Adayı Münir Doğan Ölmeztoprak, Yeşilyurt ve Battalgazi'de esnafların sorunlarını dinledi. Kayısı konusunda yoğunlaşan şikayetler üzerine Ölmeztoprak, "Malatya ekonomisinin lokomotifi olan kayısıda bu haksızlıkların giderilmesi gerekiyor" dedi.

Seçim çalışmalarına devam eden Malatya Bağımsız Milletvekili Adayı Münir Doğan Ölmeztoprak, seçim gezileri sırasında esnaflarla da sohbet etti. Ölmeztoprak, hükümetin Karadenizli üreticiye verdiği önemi Malatya üreticilerine vermediğini savundu. Münir Ölmeztoprak, "Hükümet Karadeniz'de 500 bin dolarlık destek alımı yaptı. Dönüm başı 170 liralık destek verdi ve ayrıca bakım içinde 800 lira ilave destek ile 10 lira da mazot desteği verdi. Malatya'ya ise sadece 10 lira mazot desteği veriyor. Bugün, Malatya ekonomisinin lokomotifi olan kayısıda bu haksızlıkların giderilmesi gerekiyor. Baktığınızda Malatya'nın gidişatı iyi değil. Biz bunun için yola çıktık, halkımızın desteğini bekliyoruz" şeklinde konuştu.

"Yeni Bir Başlangıç için" sloganıyla çalışmalarını sürdüren Bağımsız Milletvekili Adayı Münir Doğan Ölmeztoprak, halkın iktidar milletvekillerinden şikayetçi olduğunu da ileri sürerek, 7 Haziran seçimleri ile Malatya'nın gerçek anlamda hizmet açısından yeni bir başlangıca doğru adım atacağını belirtti. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ölmeztoprak: 'Kayısıdaki Haksızlıklar Giderilmeli' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement