Oltu Adliye'sinde Veda Zamanı - Son Dakika
Yerel

Oltu Adliye'sinde Veda Zamanı

Oltu Adliye\'sinde Veda Zamanı

Hakim ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) yaz kararnamesiyle tayinleri çıkan Oltu Adliyesi Savcı ve Hakimleri, düzenlenen iftar programıyla veda ettiler.

16.06.2016 12:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hakim ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) yaz kararnamesiyle tayinleri çıkan Oltu Adliyesi Savcı ve Hakimleri, düzenlenen iftar programıyla veda ettiler.

Oltu Adliyesinde düzenlenen iftar programına Oltu Belediye Başkanı İbrahim Ziyrek, Kaymakam Mehmet Gökhan Zengin, Cumhuriyet Başsavcısı Gültekin Bülbül, Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Hasan Kol, Garnizon Komutanı Piyade Binbaşı İlhan Yıldız, Savcılar Serdar Baydere, Gökhan Emre Albay, Ömer Akçay, Ufuk Mustafa Süren ve Hakimler Murat Güler, Sevda Aydın, avukatlar ve adli personel katıldı.

İftar sonrasında konuşan Başsavcı Gültekin Bülbül, şunları söyledi: "HSYK Adli yargı yaz kararnamesiyle adliyemizden üç savcı üç hakim arkadaşın tayinleri çıktı. Ayrıca diğer personelimizden bazılarının da tayinleri çıktı. Bu vesile ile bir veda gecesi organize edildi. Geceye teşriflerinizden dolayı teşekkür ederim. Bu veda gecesinin düzenlenmesinde özellikle Serdar Baydere ve personelimiz Adem Aksöz'e teşekkür ediyorum" dedi. Erken bir kararname olduğu için biraz heyecanlı olduğunu belirten Başsavcı Bülbül, "Vedalar genelde hüzünlüdür özellikle Oltu gibi huzurlu çalıştığımız bir ilçeden ve güzide meslektaşlarım ve fedakar personelin görev yaptığı bir adliyeden ayrılınca bu hüzün daha da artıyor. Huzurlu ve uyumlu bir ortamımız vardı. Bu ortamın tesisinde kuşkusuz tüm meslektaşlarımızın, adli personelimizin, avukatlarımızın katkısı çok büyüktür. Bu yüzden kendilerine teşekkür ediyorum. Avukatlarımızın her biri iyi bir hukukçu Hakim ve Savcı arkadaşlarım. Adliyemize vermiş olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Tayinleri çıkan arkadaşlara gittikleri yerlerde aileleriyle birlikte mutluluk ve başarılar diledi" diye konuştu.

Program sonrası tayinleri çıkan savcı, hakim ve personele plaket takdim edildi. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Oltu Adliye'sinde Veda Zamanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement