Oltu'da Çanakkale Şehitleri Anısına Mevlit Okudular - Son Dakika
Yerel

Oltu'da Çanakkale Şehitleri Anısına Mevlit Okudular

Oltu\'da Çanakkale Şehitleri Anısına Mevlit Okudular

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla Oltu İlçe Müftülüğünce Oltu Aslan Paşa Cami’inde sabah namazından sonra Mevlit programı düzenlendi.

18.03.2016 09:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla Oltu İlçe Müftülüğünce Oltu Aslan Paşa Cami'inde sabah namazından sonra Mevlit programı düzenlendi.

Oltu Aslan Paşa Cami'inde sabah namazından sonra okunan Mevlidin ardından Oltu Müftüsü Ahmet Nuri Bayraktutan tarafından dua yapıldı.

Cami çıkışında Çanakkale'de ki askerlerimizin menüsü olan Hoşav ve arpa ekmeği cemaate dağıtıldı

İlçe Müftüsü Ahmet Nuri Bayraktutan burada yaptığı açıklamada, "Bugün Oltumuz tarihi günlerinden birini yaşıyor. Şüheda için ahde vefa örneği göstermek için bugün Oltu yediden yetmiş yediye hep Aslan paşa camisinde şehitlerimize vefa adına bir araya geldik. Sabah namazımızı eda ettik, ardından selatu selamlar tekbirler her türlü ihtiramı şühedanın maneviyatına göndermek toplandılar. Bunlara çok müteşekkirim. Bu günümüzü tüm halkımız yaşasın diye o güne ait kahraman askerlerimizin menüsü olan hoşaf ve ekmekle halkımıza bunu taddırmaya çalıştık. Rabbim herkesten razı olsun" dedi.

Oltu Aslan Paşa Camii İmam Hatibi Ayhan Taşbaşı ise "Canabı hak bütün Şehitlerimizin Ruhlarını, makamlarını Cennet eylesin. Ruhlarını şad eylesin Canabı hak bir daha bu tür acılı günler yaşatmasın" dedi. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Oltu'da Çanakkale Şehitleri Anısına Mevlit Okudular - Son Dakika


Advertisement