Oltu'da İnşaat Sektörü Erken Başladı - Son Dakika
Yerel

Oltu'da İnşaat Sektörü Erken Başladı

Oltu\'da İnşaat Sektörü Erken Başladı

Doğu Anadolu Bölgesinde kar ve soğuk havadan dolayı inşaat sektöründe yaprak kımıldamazken Oltu’da inşaat yapımına başlandı.

09.03.2015 14:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Doğu Anadolu Bölgesinde kar ve soğuk havadan dolayı inşaat sektöründe yaprak kımıldamazken Oltu'da inşaat yapımına başlandı.

Demirci ustası Eşref Bedir ve kalıpçı ustası Şaban Şahin, "Bu yıl inşaat sektörünün erken başlaması bizim açımızdan son derece sevindirici bir durum oldu. Malum inşaat işçileri olarak kış aylarında hiçbir iş yapmadan boş boş evde oturmaktaydık. Şuan işbaşı yaptık, çalışıyoruz. Evimize ekmek götürüyoruz. İnşallah havalar böyle sıcak gitmeye devam eder." dedi.

İşadamı Fuat Demir ise inşaat sezonunun erken başlamasının kendileri için de oldukça iyi olduğunu belirterek, "Yaptığımız inşaatları verdiğimiz sözden çok daha erken teslim edeceğiz. 2015 yılı inşaat sezonunun kazasız bir yıl olması temennisiyle hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum. Tüm inşaat sektörde olanların Oltu'nun gelişmesinde ve kalkınmasında daha da önemlisi göçün önlenmesinde emeği geçen tüm sektörel arkadaşlarıma teşekkür eder, başarılar dilerim. Erzurum'un en gelişmiş ilçesi olması inşaat sektöründeki tüm arkadaşlarıma katkısı büyüktür" şeklinde konuştu. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Oltu'da İnşaat Sektörü Erken Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement