Oltu'da Konferans - Son Dakika
Yerel

Oltu'da Konferans

Oltu\'da Konferans

Hafızlık Pekiştirme Kursu programı çerçevesinde İl Müftüsü Celal Büyük, Kuran Eğitimi ve Mesleki yeterlik konusunda konferans verdi.

14.08.2015 09:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hafızlık Pekiştirme Kursu programı çerçevesinde İl Müftüsü Celal Büyük, Kuran Eğitimi ve Mesleki yeterlik konusunda konferans verdi.

Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni ve İmam Hatip Lisesi meslek dersi öğretmeni olup ta hafız olanlar Oltu İmam Hatip Lisesi yurdunda yaklaşık 3 haftadır hafızlıklarını kuvvetlendirmenin yanında çeşitli ilmi ve sosyal etkinlikler düzenlenmekte. İl Müftüsü Celal Büyük Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrenci yurdunun konferans salonunda meslek dersleri hafız öğretmenlere yönelik 45 dakika bir konferans gerçekleştirdi. İl Müftüsü Büyük, Mesleki yeterlilik konusunda açıklamalarda bulunarak öğrencilerin mesleki eğitim konusunda yetersiz olduğu bunun mesleki öğretmenleri ile de ilgisinin olduğunun gerçekliğinden de bahsetti.

Konferansa Anadolu Lisesi Okul Müdürü Sıtkı Toksoy, Aslanpaşa İmam Hatibi Ayhan Taşbaşı, hafız öğretmenler ve birçok imam katıldı. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Oltu'da Konferans - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement