Oltu'da Peygamber Efendimizi En Güzel Kim Anlatır Yarışması - Son Dakika
Yerel

Oltu'da Peygamber Efendimizi En Güzel Kim Anlatır Yarışması

Erzurum'un Oltu ilçesinde, Peygamber Efendimizi En Güzel Kim Anlatır yarışması düzenlendi.

25.03.2014 11:14  Güncelleme: 11:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Oltu ilçesinde "Peygamber efendimizi en güzel kim anlatır" yarışması düzenlendi.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Oltu Anadolu İmam Hatip Lisesi tarafından Efkan Ala Kültür Evi'nde bu yıl ikincisi düzenlenen yarışmaya, Oltu, Tortum, Olur, Şenkaya ve Narman'dan gelen öğrenciler katıldı.

Oltu Kaymakamı Abdullah Şen, yaptığı konuşmada, böylesi güzel bir yarışmada yer alan tüm öğrencilerin birinciliği hak ettiğini belirterek, "Peygamber Efendimizi en güzel kim anlatacak konusu çok hassas bir konu. Böyle güzel bir yarışmada görev alan tüm öğrencilerimiz benim gönlümde birincidir. Şimdiden öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Kur'an-ı Kerim'i iyi anlamamız için Peygamber Efendimiz gönderilmiştir. Hadis-i Şerifler ahlaklı bireyler olmamız için bize Kur'an-ı Kerim'in şifrelerini öğretir. Hadissiz Kur'an'ı anlayamayız" diye konuştu.

Kaymakam Abdullah Şen, Belediye Başkan Yardımcısı Osman Coşkun, Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri ile öğrenciler ve velilerinin katıldığı yarışmada birinciliği, geçtiğimiz yılın da birincisi olan Oltu İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Aleyna Arslan elde etti. - Erzurum

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Oltu'da Peygamber Efendimizi En Güzel Kim Anlatır Yarışması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement