Oltu'da Tatil Zili Çaldı - Son Dakika
Yerel

Oltu'da Tatil Zili Çaldı

Oltu\'da Tatil Zili Çaldı

Oltu Karabekir İlkokulu 2015-2016 yılı eğitim ve öğretim yılının son gününde karne dağıtım töreni düzenlendi.

17.06.2016 13:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Oltu Karabekir İlkokulu 2015-2016 yılı eğitim ve öğretim yılının son gününde karne dağıtım töreni düzenlendi.

Okul bahçesinde toplanan öğrencilere yönelik bir konuşma yapan Okul Müdürü Ergün Tanrıver, "2015-2016 Eğitim Öğretim yılını kazasız belasız bitirdik. Allaha hamdolsun velilerimize öğrencilerimize sonsuz teşekkür ediyorum. İnşallah bu birlik ve beraberlik daim olur öyle bir kurumsallaşmışız ki velisiyle öğretmenleriyle değerli amirlerimizle beraber herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Törende daha sonra Karabekir İlkokulunu her yarışmada başarıyla temsil eden ve okula sayısız birincilikler getiren Nazlıcan Tetire'ye Oltu Kaymakamı M. Gökhan Zengin bir plaket verdi.

İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından sınıflara geçilerek karneler dağıtıldı. İkinci sınıf öğrencilerine karnelerini İlçe kaymakamı M.Gökhan Zengin verdi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Zengin ve Müdür yardımcıları İhsan Aras Nihat korku ve velilerin katıldığı karne töreni öğrencilerin hatıra resimler çekilerek tören son buldu.

Kaymakam Zengin, öğrencilere başarılar dileyerek gelecekte vatana millete hayırlı birer bireyler olmalarını temenni etti. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Oltu'da Tatil Zili Çaldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement