Ölü Bulunan Emekli Albay'ın Oğlu: Art Niyet Aranmasın - Son Dakika
Güncel

Ölü Bulunan Emekli Albay'ın Oğlu: Art Niyet Aranmasın

Ölü Bulunan Emekli Albay\'ın Oğlu: Art Niyet Aranmasın

Balyoz Planı Davası'ndan tahliye edilen ve dün Muğla'nın Bodrum İlçesi'ndeki evinin bahçesinde ölü bulunan emekli Albay Halil Yıldız'ın (60) cenazesi Muğla Adli Tıp Kurumu'ndaki otopsinin ardından oğlu Barış Yıldız'a (30) teslim edildi.

22.10.2013 15:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balyoz Planı Davası'ndan tahliye edilen ve dün Muğla'nın Bodrum İlçesi'ndeki evinin bahçesinde ölü bulunan emekli Albay Halil Yıldız'ın (60) cenazesi Muğla Adli Tıp Kurumu'ndaki otopsinin ardından oğlu Barış Yıldız'a (30) teslim edildi. Babasının cenazesini teslim alan Barış Yıldız, "Olayda kimse art niyet aramasın" dedi.

Balyoz Planı Davası'nda bir süre önce tahliye olan emekli Albay Halil Yıldız, serbest kaldıktan sonra Bodrum'a bağlı Yalıkavak Beldesi'ndeki evine geldi. Dün saat 17.30 sıralarında ziyaretine giden komşuları emekli Albay Halil Yıldız'ı evinin bahçesinde hareketsiz yatarken bulup, sağlık ekiplerine ve polise haber verdi. Gelen 112 Acil Servis ekibi, emekli albay Halil Yıldız'ın yaşamını yitirdiğini belirledi. Vücudunda herhangi bir darp, cebir, kesici, delici ve ateşli silah yaralanmasına bağlı iz bulunmadığı belirtilen Yıldız'ın başından kan geldiği, bunun da düşmeye bağlı olarak gerçekleşmiş olabileceği belirtildi. Yapılan olay yeri incelemesinin ardından Halil Yıldız'ın cesedi, otopsi için Muğla merkeze bağlı Yerkesik Beldesi'nde bulunan Adli Tıp Kurumu Şubesi'ne gönderildi.

Yıldız'ın cesedi bugün yapılan otopsinin ardından oğlu Barış Yıldız'a teslim edildi.

YARIN KARTAL CEMEVİ'NDEN KALDIRILACAK

Yalıkavak Belediyesi'ne ait cenaze aracıyla İstanbul'a götürülen emekli Albay Yıldız cenazesinin, yarın öğle vakti Kartal İlçesi'ndeki cemevinde düzenlenecek törenin ardından, Çengelköy'deki aile kabristanında toprağa verileceği belirtildi. Avustralya'da eğitim gören kızı Ayça Yıldız'ın da babasının cenazesine katılmak üzere yola çıktığı bildirildi.

CEZAEVİNDE BAŞ DÖNMESİ RAHATSIZLIĞI OLUŞMUŞ

Babasının cenazesini teslim alan Barış Yıldız, "Babam cezaevinde yatarken kapalı ortamda kaldığından dolayı üzüntü ve stres nedeniyle baş dönmesi problemi ortaya çıktı. Bu nedenle İstanbul GATA'da tedavi gördü. Elimizde doktor raporları mevcut. Bu olayda kimse art niyet aramasın. Bize göre doğal seyirde oluşan bir olay. Ancak her şey otopsi raporunda ortaya çıkacak" diye konuştu.

Eşinden 1.5 yıl önce boşandığı belirtilen emekli Albay Halil Yıldız'ın ölümüyle ilgili kesin raporun daha sonra hazırlanacağı bildirildi. - Muğla

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ölü Bulunan Emekli Albay'ın Oğlu: Art Niyet Aranmasın - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Giresun'un Bulancak ilçesinde kuyumcunun soyulmasına ilişkin 3 şüpheli tutuklandı
    22:23 Giresun'un Bulancak ilçesinde kuyumcunun soyulmasına ilişkin 3 şüpheli tutuklandı

    Bulancak ilçesindeki bir kuyumcunun dün gerçekleştirilen maskeli ve silahlı soygunla ilgili olarak gözaltına alınan 3 şüpheli, çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklandı. Şüpheliler, 'nitelikli yağma ve kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' suçlarından yargılanacak.

  • Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti
    22:09 Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti

    Edirne'de 2 ay önce toprağa verdiği ağabeyinin acısını sindiremeden geçen hafta Perşembe günü yine bir ağabeyini daha toprağa veren Edirne'nin meşhur ciğercisi Bahri Dinar, uyurken geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Edirne'nin tanıtıma büyük katkı sağlayan kentin sevilen yüzü, Edirne'yi Tanıtma ve Tava Ciğer Kalite Koruma Derneği Başkanı 63 yaşındaki Bahri Dinar, hayatını kaybetti.

  • İsrail saldırılarında 7 Filistinli hayatını kaybetti
    22:08 İsrail saldırılarında 7 Filistinli hayatını kaybetti

    İsrail ordusunun iki gündür saldırılarını sürdürdüğü işgal altındaki Batı Şeria'nın Tulkerim kenti ile kentte bulunan Nur Şems Mülteci Kampı'nda hayatını kaybeden Filistinli sayısı 7'ye yükseldi.


Advertisement