Ölü Köpekbalığının Karnını Kesip Yavrularını Kurtardılar - Son Dakika
Yaşam

Ölü Köpekbalığının Karnını Kesip Yavrularını Kurtardılar

Sahile vurmuş hamile köpekbalığının hâlâ yaşadığını üstelik hamile olduğunu fark eden adam, yavru köpekbalıklarını annesinin karnını keserek kurtardı.

07.07.2015 11:23  Güncelleme: 16:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Güney Afrika'nın Cape Town şehrinde Amerikalı bir aile sahile vurmuş köpekbalığının halen hareket ettiğini görerek yanına gitti. Balığın yanına vardıklarında ölü olduğunu hareketin ise köpekbalığının karnından geldiğini fark ettiler.

İNSANLIK DERSİ VERDİ

Cesaretini toplayan adam balığın karnını yararak müthiş bir insanlığa imza attı. Ölü balık hamileydi ve 3 yavru köpekbalığı annelerinin karnında hayatta kalma savaşı veriyordu. Yavru köpekbalıklarını kurtaran aile yavruları dikkatlice okyanusa bıraktı. Olay anının videosu olay anında orada olan Beth Cordell isimli kişi tarafından Youtube'a yüklendi.

Ölü Köpekbalığının Karnını Kesip Yavrularını Kurtardılar

Son Dakika Yaşam Ölü Köpekbalığının Karnını Kesip Yavrularını Kurtardılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • 40 haramiler: Yavrunun tekını kesti 15 3 Yanıtla
  • Realist: bu haberin tarihi 26.03.2010 yılıdır ve cape town değil kanada dır haberdeki tek gerçek amerikalı ailedir teknolojide geriyiz ancak haberdede geri kalmayalım lütfen!!!! 17 0 Yanıtla
  • NATALİ: ALLAH BOLE İNSANLARA UZUN ÖMUR VERSIN ,HELAL OLSUN , YOKSA TURKİEDE KEDİLERE KOPEKLERE KESİORLAR İŞKENCELER YAPİORLAR ,MANYAK İNSANLAR ZATEN ÇOK BARİ BOLE İNSANLAR AZ OLSA BİLE OLSUNLAR TURKİEDE 3 0 Yanıtla
  • ahmet kara: isid de insan kasiyor, 0 1 Yanıtla

Advertisement