Ölüdeniz ve Göcek Turizme Hazırlanıyor - Son Dakika
Yerel

Ölüdeniz ve Göcek Turizme Hazırlanıyor

Ölüdeniz ve Göcek Turizme Hazırlanıyor

Yerel seçimler nedeniyle Fethiye ve Göcek’te turizme hazırlıklar gecikirken Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatçi’nin talimatıyla Ölüdeniz ve Göcek’te hummalı bir temizlik çalışması başlatıldı.

16.04.2014 09:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yerel seçimler nedeniyle Fethiye ve Göcek'te turizme hazırlıklar gecikirken Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatçi'nin talimatıyla Ölüdeniz ve Göcek'te hummalı bir temizlik çalışması başlatıldı.

Fethiye Belediyesi temizlik işleri müdürlüğü yaklaşık 40 personelle Ölüdeniz Belceğiz ve Hisarönünü pırıl pırıl etmeye başladı.Turistik işletmelerin kendi içlerinde yaptığı temizlik sonucu çıkan atıkların yanı sıra çevrede biriken inşaat malozları Belediye ekipleri tarafından kamyon kamyon temizlendi.Fethiye Belediyesi temizlik işleri müdürlüğü yaklaşık 80 kamyon maloz ve atığı Ölüdeniz'den taşırken çalışmaların yaklaşık 15 gün daha devam edeceği bildirildi.

Fethiye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Sait Avcı, "Büyük Fethiye'ye hizmet vermek zor;ancak bu zoru başaracağız Büyükşehir nedeniyle Fethiye iyice genişledi.Göcek,Ölüdeniz,Ovacık Bölgesinde kamyon kamyon moloz taşıdık.Yaklaşık 80 kamyon moloz çıkardık.Tesislerden isteğimiz içeride yaptıkları temizlik çalışmaları sonucu çıkardıkları atıkları otellerin önüne değil bizimle irtibata geçerek bizim tarafımızdan atılması iyi olacaktır" diye konuştu. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ölüdeniz ve Göcek Turizme Hazırlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement