Ölümlü Kazaya Karışan Sürücü Tutuklandı - Son Dakika
Güncel

Ölümlü Kazaya Karışan Sürücü Tutuklandı

Ölümlü Kazaya Karışan Sürücü Tutuklandı

Samsun'da trafik kazasında 1 kişinin ölümüne, 6 kişinin yaralanmasına neden olduğu iddia edilen minibüs şoförü 34 yaşındaki Volkan Ş. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

24.05.2016 16:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsun'da trafik kazasında 1 kişinin ölümüne, 6 kişinin yaralanmasına neden olduğu iddia edilen minibüs şoförü 34 yaşındaki Volkan Ş. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Olay dün Samsun- Ordu karayolu Tekkeköy İlçesi Sanayi Mahallesi Selyeri mevkiinde meydana geldi. İddiaya göre bir firmada çalışan Volkan Ş. yönetimindeki 55 VG 021 plakalı minibüs ile Ordu yönüne hareket etti. Sürücü, Selyeri mevkiine geldiğinde bir işyerinde bekçi olan ve bisikletiyle işe giden 6 çocuk babası 60 yaşındaki Mehmet Kıllı'ya çarptı. Kıllı, olay yerinde can verirken, minibüs sürücüsü ile yanında bulunan 5 kişi hafif yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Kazanın ardından mahalle sakinleri ve ölenin yakınları, kazanın olduğu kavşağa trafik sinyalizasyon sistemi kurulmasını istediklerini belirterek yolu 1.5 saat süreyle trafiğe kapattı.

Hastanedeki tedavisinin tamamlanmasının ardından Volkan Ş. polis tarafından gözaltına alındı. Polisteki işlemleri tamamlanarak bugün adliyeye sevk edilen sürücü tutuklanarak cezaevine gönderildi.

- Samsun

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ölümlü Kazaya Karışan Sürücü Tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement