Olympiakos Afyonkarahisar'a Geldi - Son Dakika
Güncel

Olympiakos Afyonkarahisar'a Geldi

Olympiakos Afyonkarahisar\'a Geldi

Olympiakos Afyonkarahisar'a geldi Afyon Summer Futbol Fest'te mücadele edecek Yunanistan'ın Olympiakos takımı, Afyonkarahisar'a geldi.

19.07.2015 22:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Olympiakos Afyonkarahisar'a geldi

Afyon Summer Futbol Fest'te mücadele edecek Yunanistan'ın Olympiakos takımı, Afyonkarahisar'a geldi.

Yunan temsilcisi Olympiakos, saat 18.00'de Zafer Havalimanı'na iniş yaparak, kendileri için ayrılan otobüsle turnuva boyunca kalacağı İkbal Termal Otel'e giriş yaptı. Teknik ekip ve oyunculardan oluşan 63 kişilik kafile otelde kendileri için ayrılan odalara çıktı. Olympiakos takımıyla özel aşçılarının da geldiği belirtildi. Kafilenin otele girişinde Olympiakos takımın marşı çalındı.

Turnuvaya katılacak takımlardan Fenerbahçe'nin de yarın akşam saatlerinde kente geleceği kaydedildi. Sarı- lacivertli takım Afyon kampı boyunca Anemon Otel'de konaklayacak.

21- 25 Temmuz'da gerçekleştirilecek Afyon Summer Futbol Fest'te 21 Temmuz'da Fenerbahçe-Olympiakos, 22 Temmuz'da Fenerbahçe- Marsilya, 23 Temmuz'da Antalyaspor-Olympiakos, 25 Temmuz'da Antalyaspor- Marsilya maçları oynanacak. Tüm maçlar Afyon Arena'da saat 20.30'da başlayacak ve D-Smart'tan canlı olarak yayınlanacak.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Olympiakos Afyonkarahisar'a Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement