Ömer Karaoğlu, Serdivan Ramazan Etkinlikleri'nde Sahne Aldı - Son Dakika
Yerel

Ömer Karaoğlu, Serdivan Ramazan Etkinlikleri'nde Sahne Aldı

Ömer Karaoğlu, Serdivan Ramazan Etkinlikleri\'nde Sahne Aldı

Kendine özgü tarzı, besteleri ve yorumu ile Ömer Karaoğlu, Serdivan Belediyesi Ramazan Etkinlikleri’nde sahne aldı.

27.06.2015 16:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kendine özgü tarzı, besteleri ve yorumu ile Ömer Karaoğlu, Serdivan Belediyesi Ramazan Etkinlikleri'nde sahne aldı.

Serdivan Belediyesi'nin geleneksel Ramazan Etkinliklerinde Cuma akşamı sahneye çıkan Karaoğlu, geçen sene olduğu gibi bu sene de konser vesilesiyle Serdivan'da olmaktan memnuniyet duyduğunu söyledi. Serin havaya rağmen vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği konserde Karaoğlu'na söylediği "La İlahe İllallah" parçasında sahneye aldığı iki minik vokalist eşlik etti.

Konser boyunca söylediği parçaların aralarında önemli mesajlar da veren Ömer Karaoğlu, "İzler' isimli albümünde söylediği 'Şehit Tahtında' isimli parçasını ise Mısır'ın seçilmiş ilk Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi başta olmak üzere tüm kahramanlar için söylediğini belirterek, "Ümitsiz olmaz. Sevdasız olmaz. Menzile varmak kadar, o menzile giden yola revan olmak da çok önemli" dedi.

Yaklaşık iki saat süren konser sonunda Ömer Karaoğlu, kendisini dinlemeye gelen misafirlerine teşekkür ederek, "Serdivan, eski adıyla Sarduvan'ın yeri bizim gönlümüzde ayrıdır. Yürüdüğümüz bu yolda inşallah tekrar bir araya geliriz. Ramazan'ın bereketini birlikte yaşamamıza vesile olan ve bizi sizlerle bu güzel konserde buluşturan Serdivan Belediyesi'ne de bir kez daha teşekkür ediyorum" ifadelerini kulandı.

Gecenin anısına sanatçı Ömer Karaoğlu'na çiçek takdim edilirken, program sonunda konseri takip eden vatandaşlar Ömer Karaoğlu ile hatıra fotoğrafı çektirdi. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ömer Karaoğlu, Serdivan Ramazan Etkinlikleri'nde Sahne Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement