OMSİAD'da Ercan Ata Güven Tazeledi - Son Dakika
Güncel

OMSİAD'da Ercan Ata Güven Tazeledi

Ofis Mobilyaları Sanayi ve İşadamları Derneği (OMSİAD) Olağan Genel Kurulu'nda Ercan Ata oybirliği ile yeniden başkanlığa getirildi

19.02.2015 11:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Taksim Elmadağ'daki OMSİAD Genel Merkezi'nde düzenlenen 9. Olağan Genel Kurulu toplantısı üyelerin yoğun katılımıyla gerçekleşti.

Genel Kurul Toplantısında eski dönem Yönetim Kurulu ve Denetleme Kurulunun ibraları sonrası yapılan yeni dönem Yönetim Kurulu, Denetleme Kurulu ve Disiplin Kurulu Asıl ve Yedek Üyelerinin seçimleri sonucu, ERSA Mobilya Genel Müdürü Ercan Ata üçüncü kez OMSİAD Genel Başkanı olarak seçildi.

Aynı zamanda TOBB Sektör Meclis Başkan Yardımcısı ve ASO Meclis Üyesi de olan Ercan Ata, önceki dönemlerde olduğu gibi 2015-2018 döneminde de ofis mobilya sektörüne değer katacak projelere imza atacaklarını ifade etti.

Ata, "Ofis mobilyası sektörünü daha ileri taşımak için çıktığımız yolda ilerlemeye devam edeceğiz. Üçüncü kez teslim aldığımız bu bayrağı daha ileriye taşımak için yeni dönemde de özveriyle çalışmayı sürdüreceğiz. Bu yolda tüm üyelerimizin de manevi katkı ve desteklerine ihtiyaç duyduğumuzu belirtmek isterim. Hep birlikte derneğimizi ve sektörümüzün gelişip daha da güçlenmesini sağlayacağız" dedi.

Ercan Ata başkanlığında oluşturulan OMSİAD 2015-2018 Yönetim Kurulu Doruk Malhan, Rabin Kazancıoğlu, İzzet Habib, Ahmet Tahsin Ata, Selahattin İnce, Murat Özkardeş, Günce Tuna ve Ahmet Kızılöz'den oluştu. Denetleme Kurulu'na ise Aron Habib, Serhan Menemen ve Ümit Başçıl seçildi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel OMSİAD'da Ercan Ata Güven Tazeledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement