Önce Annesinin Adına Şimdi Kendi Adına - Son Dakika
Yerel

Önce Annesinin Adına Şimdi Kendi Adına

Önce Annesinin Adına Şimdi Kendi Adına

Düzceli Hayırsever Nursel Demiler, Çamköy Mahallesi’nde annesinin adına yaptırdığı ilkokulun ardından Yenitaşköprü Köyü’ne de kendisi adına bir okul yaptırdı.

24.04.2015 14:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Düzceli Hayırsever Nursel Demiler, Çamköy Mahallesi'nde annesinin adına yaptırdığı ilkokulun ardından Yenitaşköprü Köyü'ne de kendisi adına bir okul yaptırdı. Okulun açılışı Düzce Valisi Ali Fidan tarafından yapıldı.

Düzceli Hayırsever Nursel Demirel 23 Nisan 2013 tarihinde annesi Fatma Gösterişli'nin adını yaşatmak için Çamköy İlköğretim Okulun'a ek bina yaptırmıştı. Bunun üzerinden tam 2 yıl geçti ve bu kez Nursel Demirel Yenitaşköprü Köyü'nde kendi adını taşıyan 6 derslikli bir okul daha yaptırdı.

Okulun açılış törenine Düzce Valisi Ali Fidan, Hayırsever Nursel Demirel, Garnizon Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Ramazan Akça, İl Emniyet Müdürü İsmail Hakkı Akyüz, İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Yurtman, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Muharrem Tozan, Yeni Taşköprü Köyü Muhtarı Hüseyin Gür, öğrenciler ve köy halkı katıldı.

Düzce Valisi Ali Fidan, Hayırsever Nursel Demirel'e eğitime yaptığı katkı için teşekkür etti. Fidan, bu tip hayırların artarak devam etmesini diledi.

İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Yurtman ise hayırsever Nursel Demiren'in Düzce'ye kazandığı ikinci okul olduğunu belirterek zenginlere seslendi "İsminizi mezar taşına değil bir okul tabelasına yazdırın. Okul tabelasına yazdırdığınız zaman her zaman anılırsınız" dedi.

Milli Eğitim Müdürü Ahmet Yurtman son olarak ise Hayırsever Demirel'e seslenerek öğrencilerin diplomalarında Nursel Demirel ismi yazacağını dile getirerek teşekkür etti.

Hayırsever Nursel Demirel ise "1999 depremi sonrasında memleketim Düzce'ye en iyi nasıl hizmet ederim? diye düşünürken aklıma okul yaptırmak geldi. İlk olarak tam 2 yıl önce annem Fatma Gösterişli adına Çamköy İlkokulunun yanına ek bir bina yaptırmıştım. Yaptırdığım ikinci okula ise benim adımı verdiler. Çok mutlu oldum inşallah Düzceli diğer hayırseverlerde daha iyisini yaptıracaktır" diye konuştu.

Konuşmaların ardından ise Valisi Ali Fidan, Hayırsever Nursel Demirel'e teşekkür plaketi takdim etti. Ardından ise okulun açılışı gerçekleşti. Açılış sonrasında protokol üyeleri ve veliler okulu gezdi. Tören ikramla son buldu. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Önce Annesinin Adına Şimdi Kendi Adına - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement