Önce Köpeğe Ardından Duvara Çarpan Tır Parçalandı - Son Dakika
Güncel

Önce Köpeğe Ardından Duvara Çarpan Tır Parçalandı

Önce Köpeğe Ardından Duvara Çarpan Tır Parçalandı

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde önce köpeğe ardından duvara çarpan TIR parçalandı.

27.02.2015 18:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde önce köpeğe ardından duvara çarpan TIR parçalandı. Kazada yaralanan sürücü ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Kaza, akşam saatlerinde Kdz. Ereğli Organize Sanayi Bölgesi (OSB) 2 Nolu çıkış kapısı önünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Sezer Keskin (48) idaresindeki 67 TL 548 dorse, 67 LK 357 çekici plakalı TIR önüne çıkan köpeğe çarptıktan sonra direksiyon hakimiyetini kaybederek elektrik diğerini devirerek istinat duvarına çarptı. TIR'ın kupasında sıkışan sürücüyü çevredeki vatandaşlar dışarı çıkarttı. Kaza yerinde 112 sağlık görevlileri tarafından ilk müdahalesi yapılan sürücü köpeğin TIR'ın altına girdiğini ve daha sonra direksiyon hakimiyetini kaybettiğini söyledi. Yaralı sürücü ambulansla Kdz. Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kazada ölen köpek ise bir iş makinesi tarafından açılan çukura gömüldü. Kazanın ardından çalışmaya devam eden TIR mazot hortumu kesilerek stop edildi. Kazayı gören bazı vatandaşlar TIR'ın hızlı olduğunu, köpeğe çarptıktan sonra yoldan çıkarak duvara çarptığını dile getirdi. Polis kazayla ilgili olarak soruşturma başlattı. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Önce Köpeğe Ardından Duvara Çarpan Tır Parçalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement