Önce Parklar Şimdi De Yollar - Son Dakika
Güncel

Önce Parklar Şimdi De Yollar

Önce Parklar Şimdi De Yollar

Vatandaşların kentin ortak kullanım alanlarından daha etkin faydalanmaları için çalışan Konak Belediyesi, ilçe genelinde başlattığı park düzenlemelerine paralel olarak sokak asfaltlamalarını da sürdürüyor.

10.09.2015 16:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Güzelyalı semtinde birbirlerine çok yakın mesafedeki üç parkı baştan sona yenileyen Konak Belediyesi, peyzaj ve onarım çalışmalarının ardından parklara çıkan yedi sokağı asfaltlayarak yepyeni bir görünüme kavuşturdu.

Son olarak Güzelyalı semtindeki üç parkta yürütülen bakım, onarım ve yenileme çalışmalarına ek olarak, parklara çıkan yedi sokakta eşzamanlı asfaltlama yapıldı.

500 TON ASFALT DÖKÜLDÜ

Mehmet Ali Akman, Ali Rıza AKıncı ve 4/4 parklarını kapsayan çalışmada üç parkı buluşturan yedi sokağa Konak Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yaklaşık 500 ton asfalt döktü. Konak Belediyesi'nin Gediz'deki kendi şantiyesinde üretilen asfaltın kullanıldığı yol yapımı sırasında ayrıca bozuk kaldırımlara da el atıldı. Uzun yıllardır değişmeyen kaldırım taşları yenilenerek daha sağlam hale getirildi.

YEPYENİ GÖRÜNÜME KAVUŞTU

Mahalle sakinlerinin şehir hayatından az da olsa uzaklaşarak yeşillikler arasında temiz bir nefes alabilmesini sağlayan parklar, yürütülen koordineli çalışmalar neticesinde yepyeni bir görünüme kavuşmuş oldu. Üç parkta da korunan yeşil doku yeni ekilen bitki ve çiçeklerle zenginleştirilirken, mevcut spor ve çocuk oyun alanlarına yenileri eklendi. Yeni oturma alanlarının kazandırıldığı üç parkta da sokak hayvanları unutulmadı. Sevimli dostlarımız için kum havuzu oluşturulurken, parkların farklı noktalarına su ve mama kapları yerleştirildi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Önce Parklar Şimdi De Yollar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement