Tecavüz Ettiği Kadını Bavula Koyup Parka Attı - Son Dakika
Dünya

Tecavüz Ettiği Kadını Bavula Koyup Parka Attı

Çin'de bir kadın çıplak bir şekilde bavul içine konulmuş halde bulundu. Önce tecavüz edilip sonra bir bavulun içerisine konulan kadın 'yardım edin' çığlıklarıyla bulundu.

28.06.2016 15:12  Güncelleme: 11:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

People's Daily China gazetesinin haberine göre Çin'in Hunan eyaletinde bir kadın çıplak bir şekilde bir bavul içine konulmuş halde bulundu.

ÇIPLAK BİR ŞEKİLDE BAVULA SIKIŞTIRILDI

Tecavüze uğrayan kadın çıplak bir şekilde bavula konularak bir parka terkedildi. Bavulun içinden 'yardım edin' çığlıkları atan kadın parktaki insanlar tarafından kurtarıldı.

GÖLE ATLAYIP KAÇTI

Kadına tecavüz eden adam ise elindeki bavulu taşıdığı sırada, kadının yardım edin çığlıkları atması üzerine bavulu bırakıp yakınlarda bulunan bir göle atlayarak kaçtı.

ÇEVREDEKİLER YARDIM ETTİ

Olay yerinde bir adam gömleğini çıkarıp çıplak şekilde bavula konulmuş kadına verdi. Ayrıca acil yardım görevlileri gelmeden önce olay yerinden geçen bir çok kadın bavul içine sıkıştırılmış kadına yardım etti.

HASTANEYE KALDIRILAN KADININ DURUMU İYİ

Olay yerine çağrılan polis tarafından ifadesi alınan kadın, polise verdiği ifadesinde kendisine tecavüz eden adamın, kendisini bavulun içine sıkıştırdığı ve adamın ne yapmayı planladığını bilmediğini söyledi. Olaydan sonra hastaneye kaldırılan kadının durumunun iyi olduğu bildirilirken polis kadına tecavüz eden şahsı yakaladı. Olay ile ilgili soruşturma devam ediyor.

Tecavüz Ettiği Kadını Bavula Koyup Parka Attı

Son Dakika Dünya Tecavüz Ettiği Kadını Bavula Koyup Parka Attı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement