Önce Yürüyüş Sonra Bakanlar Kurulu - Son Dakika
Güncel

Önce Yürüyüş Sonra Bakanlar Kurulu

Önce Yürüyüş Sonra Bakanlar Kurulu

Dünya kalp Günü etkinlikleri kapsamında Küçükçekmece'de düzenlenen 'Yüreğinize Sağlık Yürüyüşü' ve Dragon Bot Yarışları etkinliğine katılan Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, 13 Ekim Pazartesi düzenlenecek Bakanlar Kurulu'nun, Başbakan ve bakanların katıldığı sağlıklı yaşam yürüyüşünün ardından toplanacağını söyledi.

28.09.2014 14:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dünya kalp Günü etkinlikleri kapsamında Küçükçekmece'de düzenlenen 'Yüreğinize Sağlık Yürüyüşü' ve Dragon Bot Yarışları etkinliğine katılan Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, 13 Ekim Pazartesi düzenlenecek Bakanlar Kurulu'nun, Başbakan ve bakanların katıldığı sağlıklı yaşam yürüyüşünün ardından toplanacağını söyledi.

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Dünya Kalp Günü etkinlikleri kapsamında Küçükçekmece sahilinde düzenlenen 'Yüreğinize Sağlık Yürüyüşü'ne katıldı. Bakan Müezzinoğlu, yağmur altında devam eden etkinlikte 'Dragon Bot Yarışları'nın da startını verdi. Hastaneler, spor klüpleri, dernekler, özel ve kamu kurumlarından oluşan 8 takımın mücadele ettiği yarışta Bakan Müezzinoğlu da botla Küçükçekmece gölüne açılarak yarışları takip etti.

BAKANLAR KURULU YÜRÜYÜŞTEN SONRA TOPLANACAK

Yarışların öncesinde Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz'le göl kenarında yapılan yürüyüşe katılan Müezzinoğlu, kısa bir konuşma yaptı. 2014 yılını sağlıklı beslenme ve hareket yılı ilan ettiklerini belirten Müezzinoğlu, "Sağlıklı beslenme ve harekete önem veriyoruz. Bu ikisini bir yaşam felsefesi, bir yaşam kültürü olarak oluşturabilirsek daha az doktora ihtiyacımız olacak, daha az hasta olacağız. Hasta olup da iyi olma hayali kurmaktansa, sağlıklı yaşamın gereklerini yerine getirme kültürümüzün bir parçası olacak" dedi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu'ndan 13 Ekim Pazaratesi toplanacak Bakanlar Kurulu öncesinde yürüyüş yapmayı talep ettiklerini söyleyen Müezzinoğlu, "Bakanlar Kurulu'nun ilk işi yürüyüş olacak, ondan sonra Bakanlar Kurulu'nu toplayacağız" dedi.

HER 1 METRE BİSİKLET YOLUNA 1 BİSİKLET HEDİYE

Şehirlerde bisiklet kullanımını arttırmak amacıyla, belediyelere her 1 metre bisiklet yolu yapmaları karşılığında 1 bisiklet vereceklerini belirten Müezzinoğlu, "10 km bisiklet yoluna 10 bin bisiklet vereceğiz" dedi.

Konuşmasının ardından düzenlenen Dragon Bot yarışlarına start vermek için bota binen Bakan Müezzinoğlu, yarışların ardından tören alanından ayrıldı. - İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Önce Yürüyüş Sonra Bakanlar Kurulu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement