Önder İmam Hatipliler Derneği Genel Başkanı Bekiroğlu Açıklaması - Son Dakika
Güncel

Önder İmam Hatipliler Derneği Genel Başkanı Bekiroğlu Açıklaması

ÖNDER İmam Hatipliler Derneği Genel Başkanı Halit Bekiroğlu, "Her alanda öncü bir nesil yetişirse, İslam dünyasının sorunları daha kolay çözülür.

24.05.2016 13:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ÖNDER İmam Hatipliler Derneği Genel Başkanı Halit Bekiroğlu, "Her alanda öncü bir nesil yetişirse, İslam dünyasının sorunları daha kolay çözülür." dedi.

Bekiroğlu, Mehmet Emin Eraslan Kız Anadolu Lisesi'ndeki "Kariyer Günleri"nde yaptığı konuşmada, imam hatiplilerin büyük bir ailenin parçası olduğunu belirtti.

Her öğrencinin yapacaklarının bu büyük aileye olumlu veya olumsuz yansıyacağını anlatan Bekiroğlu, "O yüzden her öğrencinin kendisini bu büyük aileye ait hissederek çalışması gerekiyor. Herkesin sorunları olabilir ancak detaylara takılıp kalmak yerine büyük düşünmek lazım." diye konuştu.

İmam hatiplilerin, detaylara takılmayacak kadar önemli görevleri bulunduğuna işaret eden Bekiroğlu, şunları kaydetti:

"Bizler detaya takılamayız. Çünkü imam hatipliyiz. İmam hatiplilerden hem ülkemiz hem de İslam coğrafyası çok şey bekliyor. İslam dünyasındaki tüm sıkıntıların çözülmesi, kendimizi geleceğe hazırlamamızla mümkün olur. Tüm sorunlar tepeden bir düğmeye basarak çözülmez. Her alanda öncü bir nesil yetişirse, İslam dünyasının sorunları daha kolay çözülür."

Her insanın farklı yeteneklerinin olduğunu, zenginliğin de buradan geldiğini belirten Bekiroğlu, bu nedenle herkesin ilgi duyduğu alanda kendisini geliştirmesi gerektiğini vurguladı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Önder İmam Hatipliler Derneği Genel Başkanı Bekiroğlu Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement