Önder Önseçim Sürecini Değerlendirdi - Son Dakika
Yerel

Önder Önseçim Sürecini Değerlendirdi

Önder Önseçim Sürecini Değerlendirdi

Çanakkale Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Merkez İlçe Başkanı Nejat Önder, bugün parti binasında yaptığı basın açıklamasında geçtiğimiz hafta sonu Birlik ve Beraberlik gecesinde yaşananları değerlendirdi.

27.03.2015 16:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çanakkale Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Merkez İlçe Başkanı Nejat Önder, bugün parti binasında yaptığı basın açıklamasında geçtiğimiz hafta sonu Birlik ve Beraberlik gecesinde yaşananları değerlendirdi. Önder, " Bazı açıklamaları da önseçim sonrasında yapacağım. Şimdi yapacağım açıklamalarla aday adaylarına zarar verebilirim. O nedenle bazı konuları seçim sonrasında açıklayacağım" dedi.

CHP Merkez İlçe Başkanı Nejat Önder'in basın açıklamasına Kepez Belde Başkanı Birol Arslan'da katıldı. 30 Mart Sabahı Çanakkale'de yeni bir yürüyüş başlatacaklarını belirten Önder, "Demokrasinin güvencesi olan, CHP önce kendi içinde demokrasiyi işleterek 29 Mart günü yapacağımız, delege bazlı ön seçimle Çanakkale'de milletvekili adaylarını belirleyecek" diye konuştu. CHP'nin parti tüzüğü gereği birilerinin aday birilerinin de taraf olduğunu söyleyen Önder, Milletvekili Aday Adayı Hikmet Yurteri'nin parti mutfağından gelmediğini belirtti. Önder, "Partimizin tüzüğü gereği birileri aday olur, birileri taraf. Elbette herkes birilerini destekleyecek ve Pazar sabahı oy kullanacaktır. O arkadaş, parti mutfağından gelmediği için onun yaptığı konuşmayı talihsizlik olarak görüyorum" dedi.

"ÜLGÜR GÖKHAN YAKIŞANI YAPIYOR "

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan'ın parti etiğine uygun bir şekilde davrandığını belirten Başkan Önder, " Ülgür Gökhan ilk defa mı tarafım dedi? Gökhan kimseye o kötü, bu kötü demedi. Kendisi partimize yakışır bir şekilde davranıyor" dedi. Kepez Belediye Başkanı Dr. Ömer Faruk Mutan'ın önceki gün yaptığı aylık basın açıklamasında CHP'de seçimin adil bir şekilde yapılmadığı sözleri üzerine cevap veren Nejat Önder, "Mutan'ın delegeyi toplayıp etkilemesine kimse bir şey demiyor ama. Diğer aday adayları da yemek düzenleselerdi seve seve giderdim" diye konuştu. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Önder Önseçim Sürecini Değerlendirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement