Önder Özen: "Tek Hedef Her Hafta Kazanmak" - Son Dakika
Spor

Önder Özen: "Tek Hedef Her Hafta Kazanmak"

Önder Özen: "Tek Hedef Her Hafta Kazanmak"

Göztepe Başkanı Mehmet Sepil, yeni Teknik Direktörleri Önder Özen’in zor bir görevi devraldığını ifade ederek, "Bizde hatalarımızın farkındayız ve Önder Hocamızın yolunu açmak için ekip olarak elimizden geleni yapacağız” dedi.

18.02.2016 12:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Göztepe Başkanı Mehmet Sepil, yeni Teknik Direktörleri Önder Özen'in zor bir görevi devraldığını ifade ederek, "Bizde hatalarımızın farkındayız ve Önder Hocamızın yolunu açmak için ekip olarak elimizden geleni yapacağız" dedi. Önder Özen ise tek hedeflerinin her hafta kazanmak olduğunu söyledi.

Süper Lig'e çıkma hesapları yapan Göztepe'de Başkan Mehmet Sepil ile yeni Teknik Direktör Önder Özen basın mensuplarının karşısına çıktı. Önder Özen'e güvendiklerini belirten Başkan Mehmet Sepil, "Yeni hocamız zor bir dönemde Göztepe'yi devraldı. Bizde hatalarımızın farkındayız ve Önder Hocamızın yolunu açmak için ekip olarak elimizden geleni yapacağız" dedi.

Tek hedeflerinin sezon sonu değil önlerindeki ilk maç olduğunu belirterek sözlerine başlayan Önder Özen ise, "İlk hedefimiz Denizlispor'u yenmek. Ondan sonra iddiamız her hafta daha da belli olacak" ifadelerini kullandı.

SEPİL: "KENDİ YAPTIĞIM HATALARIN FARKINDAYIM"

Mehmet Sepil, "Eski hocamız bizi çok zor olan bir ligden çıkardı. Göztepe için yaptığı tüm katkılar için kendisine teşekkür ediyoruz. 'Göztepe'ye kim yararlı olur, ne yapabiliriz?' diye bir çalışma içine girdik. Önder hocanın ismi ben başkan olduğumdan beri hep geçerdi konuşmalarımızda. Ben kendisini beğeniyordum. Futbola bilimsel yaklaşıyor ve bu dünya futbolu için çok önemli. Kendisiyle geçtiğimiz Cumartesi Ankara'da görüştük. Göztepe'nin yönetim ve geleceği konusunda düşüncelerimizin örtüştüğünü gördük. Cumartesi günü anlaştık. Fatih hocayla Pazar günü maça çıktık ve maçı kaybettik. Önder Özen zor bir dönemde Göztepe'yi devralıyor. Hem camianın hem bizim istediklerimizi karşılayamamış bir Göztepe'yi devralıyor. Ben de samimiyetle kendi yaptığım hataların farkındayım. Bundan herkesin ders alması lazım. futbolcular ve camia herkes geriye dönüp nerede hata yaptık demesi lazım. inşallah daha iyisi olur. 13 maçımız var. Her hafta ayrı bir hafta olacak. Hala iddiamız ve hedefimiz Süper Lig. Ama durumumuz sezon başı kadar iyi değil. Ben Göztepe'ye hizmet için geldim ve bunun için devam edeceğiz. Yeni hocamızın başarılı olacağına inanıyorum. Bizim görevimiz Önder hocanın başarısı için yolunu açmak" açıklamalarında bulundu.

ÖZEN: "TEK HEDEF HER HAFTA KAZANMAK"

Tek hedefin her hafta kazanmak olduğunu söyleyen ve Göztepeli olmanın kendisi için mutluluk verici olduğunu belirten Göztepe Spor Kulübü'nün yeni Teknik Direktörü Önder Özen, "Göztepe Futbol takımımız için beklentilerin farkındayız. Gerçek şu ki iki kampın yanı sıra 34 maçın 21'i bitmiş ve sadece geriye 13 maç kalmış. Bundan sonra elimizde 13 maç kalmış. Sezon sonu için Göztepe'nin yarıştığı kategori ne olursa olsun bütün maçları kazanmak için sahaya çıkmaya devam edecektir. Bizde böyle olması için uğraşacağız. Göztepe'nin tek hedefi Cuma akşamı Denizlispor maçından üç puanı çıkarmak. Ondan sonra da Balıkesir maçından üç puan çıkarmak. Bu tip durumlar kısa yarışmalar tek tek giderek başarma şansı verilir. Ondan sonra yürüdüğümüz yollar nereye çıkacak ona bakacağız. Sezon sonunu konuşmak yerine Denizli maçına odaklanmamız lazım. Bende kendimi kabul ettirmek için elimden geleni yapacağım" diye konuştu.

"GÖZTEPE İYİ BİR KADROYA SAHİP"

Göztepe olarak ellerinde iyi bir kadronun var olduğunu belirten Özen, "Kadronun kalabalık olması tek handikap ama bu oyuncuların yer aldığı kadro ligde çok iyi durumda. Oyuncular büyük bir kulüpte olduğunun farkındalar ve iyi yarışacaklarının farkındalar. İşte bu yüzden iyi yarışacaklar. Kadromuzun çok iyi olduğunu ben biliyordum ve diğer takımlarda bunu iyi biliyor. Oyuncular bunun doğru olduğunu ispat edeceklerine inanıyorum. Göztepe son sırada da olsa ligin birincisi Göztepe'ye kapanır. Bu böyleydi ve böyle olmaya devam ediyor. Büyük camiaların sıkıntısı budur. Rakipleriniz kapanır ve ceza sahasına sokmamaya çalışır" dedi.

SEPİL: "STAT İÇİN GEÇ KALINMIŞ DEĞİL"

Stat ile en son yürütmenin durdurulma kararına İzmir Belediyesi'nin itiraz ettiğini belirten Göztepe Spor Kulübü Başkanı Mehmet Sepil, "Sonucu hızlı bir şekilde almayı umut ediyoruz. Bizim için çok büyük zaman kaybı olmadı. Butik stat, TOKİ tarafından ihaleye çıkarıldığında Göztepe'nin geleceği için planlanmamış. Bu stadın dizaynı yarın Göztepe'nin geleceğine faydalı değil. Bunu Spor Bakanlığı'na anlattık. Yeni bir dizayn çalışması başladı. Önemli bir gelişme ise İzmir Büyükşehir Belediyesi bizden bir isteği oldu. Buraya otopark koymak gibi. Bizde Bakanlığa ilettik ve Bakanlıkta bu konuda yeşil ışık yaktı. 500 otopark koyacağız. Projede ciddi bir değişiklik olmak zorunda ve bizde değişikliği kendi lehimize çeviriyoruz ve ticari alanda bir şeyler yapmak istiyoruz. Eskiden projede hiç bir dükkan yoktu. Ama şimdi bunlar olacak. Son 1.5 yıldır Göztepe'ye hiç bir stat önermemiştir. Uzundere'yi çıkaran benim. Kimse bana önermedi. Göztepe'nin başkanı olarak Gürsel Aksel'deki stadı da camia olarak destekleyeceğiz ama belli olan arsa içine önemli bir yatırım haline getireceğiz. Benim için o stat en az şampiyonluk ve üst lig kadar önemli. Gelecek için stat ve alt yapının tesisleşmesi için bir şeyler yapmak çok önemli. Göztepe'ye daha fazla gelir getirecek ölçülerde seyirciden de belli ölçüde feragat yapabiliriz. Çok ciddi çalışmalar yapılıyor. Biz Göztepe kulübü olarak büyük süreç kaybetmemiş olacağız. Yıllar içinde büyüteceğimiz bir altyapıya bakıyoruz. Göztepe'yi üç dört yıl sonra altyapıdan mevcut tesisiyle oyuncu çıkarabilecek dünya standartlarında bir takım haline getirmek için uğraşıyoruz. İzmir zor bir yer. Bize verilen brifingde söylenen seyirci kapasitesi ise en son 17 bin 600 kişiydi. Her şey bittiğinde gelirlerimiz dükkan, otopark, isim sponsorluğu ve kombine satışı ile olacak" diyerek sözlerini sonlandırdı. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Önder Özen: 'Tek Hedef Her Hafta Kazanmak' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Bismilli Sporcular Okul Sporları Boks Müsabakalarında Başarı Elde Etti
    11:56 Bismilli Sporcular Okul Sporları Boks Müsabakalarında Başarı Elde Etti

    Diyarbakır'da düzenlenen okul sporları boks müsabakalarında Bismilli sporcular, toplamda 7 altın ve 3 gümüş madalya kazanarak ilçelerini gururlandırdı. Sporcular ve antrenörleri, kazandıkları madalyalarla birlikte Bismil Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Tekin Kaya'ya teşekkür ziyareti gerçekleştirdi. Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Tekin Kaya, sporcuları teker teker kutlayarak bu başarıların ilçedeki diğer gençlere de örnek teşkil edeceğini belirtti.

  • Bursaspor'a Diyarbakır deplasmanında seyircisiz oynama cezası
    11:53 Bursaspor'a Diyarbakır deplasmanında seyircisiz oynama cezası

    Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Esenler Erokspor maçında yaşanan çirkin tezahürat nedeniyle Bursaspor'a 1 maç seyircisiz oynama cezası verdi. Bu ceza, Bursaspor'un Diyarbekirspor ile oynayacağı son deplasman maçını etkileyecek.

  • Kemer'de Sky To Sea Dağ Bisikleti Yarışı Hazırlıkları Tamamlandı
    11:42 Kemer'de Sky To Sea Dağ Bisikleti Yarışı Hazırlıkları Tamamlandı

    Kemer'de bu yıl ikincisi düzenlenecek olan Sky To Sea (Gökyüzünden Denize) Dağ Bisikleti Yarışı için hazırlıklar tamamlandı. Kemer Kaymakamlığı'nın destekleriyle Kemer Belediyesi ana sponsorluğunda 20-21 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilecek yarışlara Türkiye, Rusya, Norveç, Romanya ve Gürcistan'dan 85 sporcu katılacak.

  • Mersin'de Dünya Paratriatlon Kupası ve Avrupa Gençler Triatlon Kupası düzenlenecek
    11:23 Mersin'de Dünya Paratriatlon Kupası ve Avrupa Gençler Triatlon Kupası düzenlenecek

    Mersin'in merkez Yenişehir ilçesinde düzenlenecek olan Dünya Paratriatlon Kupası ve Avrupa Gençler Triatlon Kupası'nda 380 sporcu madalya mücadelesi verecek. Organizasyon öncesi yapılan hazırlıklar tamamlandı ve parkurlar belirlendi. Sporcular denize girip kulaç atacak, bisiklet sürüp koşacaklar. Dünya Paratriatlon Kupası'nda yarışacak olan sporcular Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'na kota almak için puan toplayacaklar. Ayrıca, organizasyon kapsamında triatlon ulusal yarışları da gerçekleştirilecek. Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, organizasyonda dünyanın en iyi paratriatletlerinin ve gelecek vaat eden genç sporcularının ter dökeceğini belirtti ve triatlonun ilçede gelişmesi için önemli turnuvalar düzenlediklerini söyledi. Özyiğit, sporcuların Mersin'in güzelliklerini de keşfedeceğini ve hedeflerinin Avrupa ve dünya şampiyonları çıkarmak olduğunu ifade etti.

  • Osmaneli Gençlerbirliği Spor Kulübü Gözlemciye Tepki Gösterdi
    11:01 Osmaneli Gençlerbirliği Spor Kulübü Gözlemciye Tepki Gösterdi

    Bilecik 1. Amatör Lig Play-Off Ligi'nde mücadele eden Osmaneli Gençlerbirliği Spor Kulübü, geçtiğimiz hafta oynanan ve yarıda kalan maçın gözlemcisine ateş püskürerek, 'Gözlemci mi, kabadayı mı belli değil' açıklaması yaptı.

  • Okul Sporları Yarışmalarında 3x3 Basketbol Gençler Kız-Erkek Grup Müsabakaları Başlıyor
    10:45 Okul Sporları Yarışmalarında 3x3 Basketbol Gençler Kız-Erkek Grup Müsabakaları Başlıyor

    Okul Sporları Yarışmaları kapsamında 3x3 Basketbol Gençler Kız-Erkek Grup Müsabakaları Denizli'de yapılacak. 16 erkek takımı ve 15 kız takımı yarı final bileti için mücadele edecek. Yarışmaların açılış seremonisi 22 Nisan Pazartesi günü gerçekleşecek.


Advertisement