One Direction Grubunda Ayrılık - Son Dakika
Güncel

One Direction Grubunda Ayrılık

İngiliz ve İrlandalı üyelerden oluşan pop müzik grubu "One Direction"ın üyelerinden Zayn Malik gruptan ayrıldı.

25.03.2015 19:54  Güncelleme: 20:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dünya çapında gençlerin beğeniyle takip ettiği pop müzik grubu "One Direction"ın üyelerinden Zayn Malik'in gruptan ayrıldığı öğrenildi.

"GRUPTAN AYRILMAK İÇİN DOĞRU ZAMAN"

Zayn Malik, yaptığı açıklamada, "One Direction ile yaşamının hayal ettiğinin çok ötesine geçtiğini ancak beş yılın ardından gruptan ayrılması için şu anda doğru zaman olduğunu hissettiğini" ifade etti.

"HAYRANLARIMI HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRATMIŞ OLABİLİRİM"

Ayrılık kararıyla hayranlarını hayal kırıklığına uğratmış olabileceğini bunun için özür dilediğini bildiren Zayn Zalik, doğru olduğunu hissettiği şeyi yapması gerektiğini kaydetti.

GRUP KALAN ÜYELERLE YOLA DEVAM EDECEK

Müzik listelerinde birçok kez zirveye oturan "One Direction" grubu, Malik'in ayrılık kararını doğrularken, yoluna, kalan dört üyeyle devam edeceğini açıkladı.

"KARARINA SAYGI DUYUYORUZ"

Şu anda dünya turnesinde olan gruptan yapılan açıklamada, "Zayn'ın gittiğini görmek gerçekten çok üzücü, öte yandan kararına bütünüyle saygı duyuyoruz" ifadesine yer verildi.

THE X FACTOR YARIŞMASIYLA TANINDILAR

İngiltere'de yayınlanan yarışma programı "The X Factor"de üçüncülük aldıktan sonra 2010 yılında bir müzik şirketiyle anlaşarak ilk kayıtlarını yapan grup, "Up All Night" (2011), "Take Me Home" (2012), "Midnight Memories" (2013) ve "Four" (2014) adlı dört albüm çıkardı.

ÖNEMLİ ÖDÜLLER TOPLADILAR

Beş Brit, dört MTV Video Müzik ve 11 MTV Avrupa Müzik Ödülü kazanan grubun "What Makes You Beautiful", "Live While We're Young", "Story of My Life" ve "Steal My Girl" şarkıları dünya çapında başarı yakaladı.

One Direction Grubunda Ayrılık
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel One Direction Grubunda Ayrılık - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • directioner harry melissa: nasıl ya okulda öğrendim bnde üf zayn sensiz nasıl olacak siz bir bütünsünüz ayrılamazsınız biz direrctionerleri hyl kırıklığına uratın zayn bunu yapma bn sizi her zamn bir bileceğim hele harry aşkım obnm eğer dağılırsanız bn ağlamaktan mal olurum ayrılma AMA ZATEN BNM FOVOM HARRY YANİ HAZZAM ama olsun directioner olarak böle birşey istemiyorum bn hayır ZAYN 0 3 Yanıtla
  • Ali: Milletin cokta umrundaydj 1 0 Yanıtla
  • ez oz ra: Ne olursa olsun zayn bana göre hala grupta bence o müslüman diye onu grupta istememeleri çok saçma çünkü öyle bi şey yok 1 0 Yanıtla
  • Buse: Hayır ya olamazzz:(( 0 0 Yanıtla
  • ???: Nasıl yaaa 0 0 Yanıtla
  • RASİM: pakistan lı bu oğlan şutingg 0 0 Yanıtla

Advertisement