Önen: Spora Desteğimiz Sürecek - Son Dakika
Güncel

Önen: Spora Desteğimiz Sürecek

Önen: Spora Desteğimiz Sürecek

Şanlıurfa'da Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Murat Önen, "İl genelinde sporun her branşına verdiğimiz desteği sürdüreceğiz" dedi.

26.07.2015 12:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kick boksta aldıkları başarılarla adlarından söz ettiren Urfalı sporcular Mevlana Altıntaş ve Yıldırım Oğuz'u ağırlayan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Murat Önen, "Urfa'da sporun gelişmesi adına her tür branşa desteğimiz sürecek" dedi.

Haziran ayında İzmir'de yapılan Türkiye KıckBoks Şampiyonası'nda Urfa adına büyük bir başarıya imza atarak şampiyonluğunu ilan eden Mevlana Altuntaş ile Yıldırım Oğuz, Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Vekili Murat Önen'i makamında ziyaret etti.

Ayrıca sporculardan Yıldırım Oğuz 09-13 Temmuz 2015 tarihleri Arasında Güney Afrika'da düzenlenen kıtalararası Kıck boks Mauiritus Kupası'nda da rakiplerine şans tanımayarak şampiyon olup Urfa'ya ve Türkiye'ye büyük gurur yaşatmıştı.

Ziyarette her iki sporcuyu başarılarından dolayı tebrik eden Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri Ve Spor İl Müdürü Vekili Murat Önen, kurum olarak ta sporun gelişmesi adına her geçen gün yeni projelerle gündeme geldiklerini söyledi. Şanlıurfa'da sporun her alanında gelişim sağlayabilmek için gençlerin yanında olduklarını sözlerine ekleyen Önen, buluşmada şu ifadelerini kullandı: "Öncelikle sporcularımızı tebrik ediyorum. İki sporcumuz da çok başarılı bir şekilde ilimizi temsil etmişlerdir. Yıldırım Oğuz'un Mauiritus'ta yapılan Kıtalararası Kıck Boks Şampiyonası'nda ilimizi ve ülkemizi en iyi şekilde temsilen şampiyon olarak bayrağımızı göndere çektirmesi bizleri gururlandırmış ve sevindirmiştir. Bununla beraber yine güreşte bir kardeşimiz Avrupa şampiyonu olarak yine bize gurur kaynağı olmuştur. Dolayısıyla son dört yılda il Müdürümüz Ertuğrul Yıldız'ın ortaya koymuş olduğu performans ve çabalar takrire şayandır. Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri Ve Spor İl Müdürlüğü olarak Şanlıurfa'mızın Türkiye'de spor arenasındaki prestij ve saygınlığını hak ettiği yere getirmek için yoğun bir şekilde çalışıyoruz ve sporcularımıza yürek başarılar diliyorum"
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Önen: Spora Desteğimiz Sürecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • tavsiye: biraz da spor yapabilmek için bikaçtane spor salonu açılsa şehrin bir ucundan gap arenaya gitmeye gerek kalmazdı 0 0 Yanıtla

Advertisement