Onikişubat Belediyesi 11 Amatör Spor Kulübüne Malzeme Yardımında Bulundu - Son Dakika
Yerel

Onikişubat Belediyesi 11 Amatör Spor Kulübüne Malzeme Yardımında Bulundu

Onikişubat Belediyesi 11 Amatör Spor Kulübüne Malzeme Yardımında Bulundu

Kahramanmaraş Merkez Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, amatör spor kulüplerine yönelik malzeme yardım töreninde, “Sporsever gençlerimizin hizmetinde olmak bizler için onur vesilesi” dedi.

27.09.2014 14:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kahramanmaraş Merkez Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, amatör spor kulüplerine yönelik malzeme yardım töreninde, "Sporsever gençlerimizin hizmetinde olmak bizler için onur vesilesi" dedi.

Onikişubat Belediyesi Kahramanmaraş'ta faaliyet gösteren 11 amatör spor kulübüne malzeme yardımına bulundu. Batıpark Sahası'ndaki törene katılan Onikişubat'ın sporsever Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, eşofman, forma, tekmelik, ayakkabı, tozluk, eldiven, top krampon, mayo ve basket ayakkabılarını kapsayan malzemeleri kulüp idarecileri ve sporculara takdim etti.

Törende konuşan Başkan Mahçiçek, yeni sezonda tüm takımlara, futbolculara ve kulüp yöneticilerine başarılar dileyerek, "Onikişubat Belediyesi sportif alanda hizmeti seven bir belediye. O hizmetin sevildiğine dair bir gösterge olarak da bugün amatör kulüplerimizle beraberiz. İşin doğrusu 6 aylık bir belediyeyiz. Bu altı ay içerisinde her şeyi planlamamız mümkün değil. Dolayısıyla bu malzeme dağıtımında eksiklerimiz olabilir. Eksiklerimiz varsa arkadaşlarımız bu defalık mazur görsünler. Seneye göreceksiniz ki daha iyi planlayacağız. Takımlarımız kaç branşta sportif faaliyet gösterdiklerini tespit edip, o sayıya göre inşallah malzeme dağıtımımız daha da farklılaşacak, çeşitlenecek ve zenginleşecek" diye konuştu.

"Böyle gençlerle beraber olmak, gençlerin hizmetinde olmak bizler için onur vesilesi" diyen Mahçiçek, şöyle devam etti:

"İşin doğrusu sizleri de özlemişiz açıkçası. Sizin gibi gençlerle, yani spora gönül vermiş gençlerle birlikte olmak çok güzel. Burada teknik adamlarımızı ve yöneticilerimizi de kutlamak gerek. Gerçekten şunu tüm samimiyetimle söylüyorum, sizin gibi fedakarlar olmasa bu iş yürümez. Çocuklarınızın rızkından alıp harcıyorsunuz, vaktinizi bu alana sarf ediyorsunuz ve bu işe emek veriyorsunuz, ter döküyorsunuz. Dolayısıyla siz bu işin kahramanlarısınız. Bu kahramanlar sayesinde de inşallah Kahramanmaraş'ın sportif faaliyetleri başta futbol olmak üzere inşallah daha da gelişecek. Hem ülkemiz genelinde hem de önümüzdeki dönemlerde uluslararası platformlarda çok daha iyi yerlerde olacağız. Ben bu duygu ve düşüncelerle tekrar yeni sezonun hayırlı olmasını diliyor, tüm hocalarıma, futbolcu kardeşlerime ve yöneticilerimize kazasız, sakatlıksız bir sezon diliyor. Hepinize bizimle birlikte olduğunuz için teşekkür ediyorum."

Mahçiçek malzemelerin dağıtılmasının ardından, Kartalgücü ve Maraşgücü takımları arasında oynanan karşılaşmanın başlama vuruşunu yaptı. Sporculara nasihatlerde de bulunan Mahçiçek, tüm maçların fair-play ruhu içerisinde geçmesi gerektiğini söyledi. Programa, Onikişubat Belediye Başkan Yardımcıları Dr. Ali Ünsal, Nihan Büyükdereli, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Yöneticileri ve diğer ilgililer katıldı. - KAHRAMANMARAŞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Onikişubat Belediyesi 11 Amatör Spor Kulübüne Malzeme Yardımında Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement