Onikişubat Belediyesinden Öğrencilere Kırtasiye Yardımı - Son Dakika
Güncel

Onikişubat Belediyesinden Öğrencilere Kırtasiye Yardımı

Onikişubat Belediyesinden Öğrencilere Kırtasiye Yardımı

Onikişubat Belediyesi tarafından öğrencilere kırtasiye yardımı yapıldı.

20.09.2016 16:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Onikişubat Belediyesi tarafından öğrencilere kırtasiye yardımı yapıldı.Belediyece "Kalemimizden sonra dünyamız Yeşersin" sloganıyla yürütülen "Akıllı Yeşeren Kalem" projesi kapsamında 101 okulda 10 bin öğrenciye kırtasiye malzemesi dağıtıldı. Hediye paketlerinin içindeki kalemler bitince içinde bulunan çam fidanı tohumunun ekildiği belirtildi.Bu çerçevede öğrencilere çevre bilinci verilmiş olacak.Molla Gürani İlkokulunda düzenlenen tanıtım programında konuşan Dulkadiroğlu Kaymakamı ve Onikişubat Kaymakam Vekili Mehmet Türköz, okulların açılışının bu yıl 19 Eylül gibi önemli bir güne denk geldiğini söyledi. 15 Temmuz'da bir grup hain tarafından milletin parasıyla alınmış top, tank ve uçağın yine millete karşı kullanıldığını belirten Türköz, şunları kaydetti:

"Bu girişime karşı aziz milletimiz, tek yürek olarak milli birliğini, beraberliğini koruyarak bu hain bölücü, işgalci senaryoyu azim ve kararlılkla berteraf etti. Tekrar bir Malazgirt ruhu, İstanbul'un Fethi ruhunu, Çanakkale ruhunu dosta düşmana gösterdik. 15 Temmuz darbe girişimine karşı verilen mücadele, bu bağlamda okullarda ders olarak işlenecek."

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek de bu tür organizasyonlardan dolayı çok mutlu olduğunu söyledi.İlkokula başlayan tüm öğrencilerin ihtiyaçları düşünülerek çanta ve kırtasiye takımları hazırlandığını kaydeden Mahçiçek, "Ülkemiz güçlü, belediyelerimiz güçlü, Allah'a şükür. Bir taraftan kitaplarımızı devletimiz veriyor, bir taraftan belediyemiz de içinde kırtasiyelerimizle beraber çantalarımızı hediye ediyor. Biz bu eğitim öğretim döneminde Onikişubat'taki 101 okulda 10 bin malzemeyle çocuklarımızın her türlü ihtiyacını karşılayacak hediyeler vereceğiz. Çantaların içinde 17 parça çocuklarımızın faydalanacağı eşyalar var. Yani ıslak mendilinden tutun diş fırçasına kadar, diş macununa kadar, suluklara kadar her şey var." diye konuştu.İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Akkurt da öğrencilerin devlet tarafından aldığı kitapların yanı sıra Onikişubat Belediyesi sayesinde çanta ve kırtasiye malzemeleri yardımı aldıklarını anlattı, Onikişubat Belediyesine teşekkür etti.Ardından Saçaklızade İlkokulunda da kırtasiye malzemesi dağıtıldı. Burada Onikişubat Belediyesi minikler mehteran takımı, bir gösteri sundu.Programa, AK Parti İl Başkanı Ahmet Özdemir, Onikişubat İlçe Milli Eğitim Müdürü Enver Gökşen, belediye başkan yardımcıları Ali Ünsal, Fatih Yoğurt ve Havva Ece katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Onikişubat Belediyesinden Öğrencilere Kırtasiye Yardımı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi
    06:57 İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi

    Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarıların ardından İstanbul'da beklenen sağanak yağmur etkisini göstermeye başladı. Sağanak yağış, D-100 Karayolu ve sahil yolunda sürücülere zor anlar yaşatırken, trafik yoğunluğu sabahın erken saatlerinde artmaya başladı.

  • Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    06:13 Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde 1003 Nolu Cadde'de iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 3 kişi bıçakla yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı.

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.


Advertisement